Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι υπεράνω χρημάτων για κάποιον ανεξήγητο λόγο»

24 Μαρτίου 2022 09:40

Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι υπεράνω χρημάτων για κάποιον ανεξήγητο λόγο»

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε συνέντευξη στην Κυψέλη της ΕΡΤ και μίλησε με πολύ αγάπη για το νέο μέλος της οικογένειάς της, αλλά και για τις σειρές που έχει κάνει στην τηλεόραση και τους ρόλους που αρνήθηκε.

Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι υπεράνω χρημάτων για κάποιον ανεξήγητο λόγο».

«Έχω μια πολύ ισχυρή δεύτερη σκέψη για τα πράγματα. Παρατηρώ τη φαιδρότητα, τη γελοιότητα που υπάρχει σε επαγγέλματα όπως τα δικά μας και παρασύρεσαι γιατί ο ναρκισσισμός είναι στην ανθρώπινη φύση πόσο μάλλον σε δουλειές όπως αυτές που κάνουμε εμείς. Προσπαθώ όσο μπορώ να διαχωρίζω τη θέση μου. Το να είσαι φειδωλός στις τηλεοπτικές εμφανίσεις έχει μια σημασία».

Το ανιψάκι της είναι η μεγάλη της αδυναμία

«Είναι η φορά στη ζωή μου που έχω συγκινηθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Είναι μεγάλη ευτυχία ένα παιδί σε μια οικογένεια και όλα είναι διαφορετικά. Λόγω covid δε μπορούσαμε να είμαστε με τη Μαρία. Έβλεπα τα βίντεο που μου έστελνε ο άντρας της. Είμαι πολύ δεμένη με την αδερφή μου και πάντα τη βλέπω σαν μικρό παιδί. Τον είδα μετά από ένα μήνα. Ένιωσα πολύ μεγάλη συγκίνηση. Είναι το θαύμα της αθωότητας. Φοβόμουν πάρα πολύ όταν τον άγγιξα, δεν είχα καμία εμπειρία».

«Έχω απωθημένα δημιουργικών συναντήσεων», δήλωσε για τις επαγγελματικές της επιλογές

Για τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» είπε: «Αυτή η σειρά είναι γυρισμένη το 2000 για αυτό νευριάζω όταν με χαρακτηρίζουν 90’s. Δεν είμαι 90’s, είμαι 00’s. Προσπαθούσα να είμαι μια ηρωίδα που δεν θα γίνει αντιπαθής. Ήταν πολύ εύκολο να γίνει. Ήταν ένα κορίτσι που ήταν πολύ εξωστρεφές. Προσπάθησα να το κάνω με έναν τρόπο για να γίνει συμπαθής. Ήταν ένα στοίχημα».

Έχει αντιμετωπίσει περιστατικά ζήλιας;

«Λίγα πράγματα αντιλαμβάνομαι. Εκ των υστέρων κάποιες φορές έχω ακούσει κάτι και μου έχει κάνει εντύπωση γιατί πρέπει να ομολογήσω ότι όλες οι φωτογραφίες μου ήταν απόλυτα αρμονικές. Είναι μια ανταγωνιστική δουλειά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Είσαι έρμαιο των εντυπώσεων που έχουν οι άλλοι για σένα, χωρίς εσένα».

«Έκανα θυσίες. Έμεινα δυο χρόνια σπίτι μου γιατί οι ρόλοι που μου δίνονταν ήταν αντίστοιχοι της ηρωίδας εκείνης στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”. Έκανα πολύ λίγη τηλεόραση. Έκανα μια αποχή. Έκανα λίγες σειρές. Στα 22 χρόνια έχω κάνει 5 σειρές. Έτσι κατάφερα να πάει το πράγμα σχεδόν όπως το ήθελα. Είμαι υπεράνω χρημάτων για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Έχω πει όχι».

Προσπαθεί να παραμένει ήρεμη στην ζωή της

«Δεν έχω εντάσεις. Έχω σπάνια. Με θυμώνει η αγένεια και η αδικία. Δεν κρύβομαι εκεί. Ευτυχώς γύρω μας οι άνθρωποι δεν είναι ούτε αγενείς ούτε θρασείς. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μια χαρά». Ολοκλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα.