Κάτια Δανδουλάκη: Αποκάλυψε γιατί δεν θα παρευρεθεί στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη

24 Μαρτίου 2022 12:15

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που σήκωσε το ανάστημά της μπροστά στην κακοποιητική συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας.

Κάτια Δανδουλάκη: Αποκάλυψε γιατί δεν θα παρευρεθεί στο δικαστήριο του Πέτρο Φιλιππίδη.

«Σέβομαι την σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή την στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι.

Κάτια Δανδουλάκη

Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω. Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί ο στόχος

Κάτια Δανδουλάκη

μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος/σκοπός είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καθίσει για δεύτερη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου ύστερα από την διακοπή της δίκης του λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει

όπως υποστηρίζει ο ίδιος και δεν του επιτρέπουν να βρεθεί ενώπιον των θυμάτων για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να αποκαλύψει την σκευωρία που κρύβεται πίσω από τον ορυμαγδό καταγγελιών εναντίον του.

Οι καταθέσεις των θυμάτων προκαλούν ανατριχίλα σχετικά με τα όσα καταγγέλλουν για την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκαν από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η σύζυγος του στέκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και δηλώνει την αθωότητά του σε κάθε ευκαιρία ενώ ο ηθοποιός πλέον αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα με την ακίνητη περιουσία του να βγαίνει σε πλειστηριασμό λόγω υπέρογκων χρεών σε τράπεζες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σε πλειστηριασμό βγαίνει η πολυτελής κατοικία του στα βόρεια προάστια ενώ και το εξοχικό του το οποίο μέχρι στιγμής είναι ημιτελές λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες.

Ο ηθοποιός θα καθίσει για δεύτερη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου εάν του το επιτρέψει η υγεία του η οποία όπως δηλώνει ο συνήγορος του είναι ιδιαίτερα κλονισμένη και έχει χάσει πάνω από 25 κιλά.

https://youtu.be/0lZKP5fYI8I