Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές»

24 Μαρτίου 2022 14:06

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές»

H Κάτια Ταραμπάνκο ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για το Survivor αλλά και για τον χαρακτηρισμό «κλέφτρα», που όπως τόνισε, της έκοψε δουλειές.

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές»

«Ο χαρακτηρισμός “κλέφτρα” με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές. Μποϊκοτάζ ξεκάθαρα. Βλέπανε τα σχόλια από κάτω στις φωτογραφίες μου που με αποκαλούσαν κλέφτρα, ο άλλος για ποιο λόγο να μου δώσει να κάνω μια δουλειά;

Ήταν αρκετά τα σχόλια γι’ αυτό ήθελα να τοποθετηθώ τόσο πολύ απέναντι στον Σπύρο, ότι όταν είσαι σίγουρος θα μιλήσεις και θα κατηγορήσεις κάποιον κλέφτη, ψεύτη κλπ. Σπύρο Μαρτίκα ευχαριστώ πολύ, θα κάνω μποϊκοτάζ στα φαρμακεία σου».

«Εγώ δεν είχα κλέψει το ρύζι, το είχα βρει. Μου το έβαλε η παραγωγή; Έτυχε να είναι εκεί; Δεν έχω ιδέα. Δεν το έκλεψα».

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα πρώτα λόγια της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor. Το μοντέλο μίλησε μέσω skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέκου για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τους συμπαίκτες της.

Η γνωριμία της με την Ευριδίκη Παπαδοπούλου

«Την Ευρυδίκη τη γνώρισα δύο ώρες πριν αποχωρήσει και η ίδια για τον Άγιο Δομίνικο.

Είχε έρθει να βαρέσει τατουάζ και ουσιαστικά είχαμε μιλήσει οπότε ένιωσα μία οικειότητα γιατί είχα έναν άνθρωπο που ξέρει και τον δικό μου άνθρωπο, οπότε δένεσαι πιο εύκολα από εκεί και πέρα…τα κορίτσια με προσέγγισαν από μόνες τους…

Ήθελα να μην είμαι μόνη μου για άλλη μία χρονιά όπως πέρσι μόνο με τον Κοψίδα ήθελα να είμαι μέρος της ομάδας».

Ο χαρακτηρισμός «κλέφτρα» που την στιγμάτισε

«Προφανώς και με στιγμάτισε, προφανώς και με πλήγωσε γιατί γύρισα στην Ελλάδα και έβλεπα μέχρι και φέτος σχόλια “γυρίζει η κλέφτρα”.

Τέτοιες λέξεις πρέπει να αποφεύγονται να χρησιμοποιούνται στην τηλεόραση άμα δεν ακολουθούν αποδεικτικά στοιχεία γιατί καταστρέφεις τον άλλον άνθρωπο ξεκάθαρα».