Ρούλα Κορομηλά: Θα τρίβετε τα μάτια σας! Αυτή είναι η αδερφή της

24 Μαρτίου 2022 15:07

Ρούλα Κορομηλά: Θα τρίβεται τα μάτια σας! Αυτή είναι η αδερφή της

Η Ρούλα Κορομηλά έχει αδυναμία στα δυο αδέρφια της την Λένα και τον Θανάση. Η παρουσιάστρια σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τα αδέρφια της.

Ρούλα Κορομηλά: Θα τρίβεται τα μάτια σας! Αυτή είναι η αδερφή της

Η ίδια είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της αδερφής της, Λένας με αφορμή την γιορτή της γράφοντας: «Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό και χαρισματικό πλάσμα του κόσμου. My Sister. Το καμάρι της οικογένειάς μας. Love you».

Η παρακάτω φωτογραφία θα σας κάνει να… τρίβεται τα μάτια σας καθώς μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό! Να τονίσουμε, ότι η Λένα δεν είναι δίδυμη μαζί της όμως μοιάζουν καταπληκτικά.

Όσο για τον Θανάση Κορομηλά, βρισκόταν -και συνεχίζει να βρίσκεται -πάντα στο πλευρό της και να τη στήριζε σε κάθε της απόφαση.

Η Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για την κακοποίηση παιδιών σε ίδρυμα ανηλίκων

Η Ρούλα Κορομηλά παρακολουθώντας τις εξελίξεις της θλιβερής είδησης .

Για την κακοποίηση παιδιών σε ίδρυμα ανηλίκων, ξέσπασε μέσα από το twitter.

Η παρουσιάστρια για άλλη μια φορά έθεσε το θέμα της υιοθεσίας αλλά και την γραφειοκρατία πίσω από μια υιοθεσία η οποία γίνεται σε βάθος χρόνου.

Η Ρούλα Κορομηλά έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter:

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κρατάτε παιδιά στα ιδρύματα και δεν τα δίνετε να τα υιοθετήσουν άνθρωποι που τα περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές γεμάτες αγάπη κ στοργή.

Γραφειοκρατία; Κάτι άλλο; Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Ποτε δεν καταλαβα γιατι κρατάτε παιδια στα ιδρύματα και δεν τα δίνετε να τα υιοθετήσουν ανθρώποι που τα περιμενουν με ανοιχτές αγκαλιές γεματες αγαπη κ στοργή.Γραφειοκρατία; Κάτι άλλο;Καλα Χριστούγεννα σε όλους.