Sneakers: οι «πρωταγωνιστές» του Φθινόπωρου

5 Νοεμβρίου 2019 19:02

sneakers

Τα sneakers έχουν πρωταγωνιστική θέση στις τάσεις της μόδας για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020. Τα είδαμε σε πολλές ready to wear συλλογές σχεδιαστών, αλλά και σε fashion brands. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια παπουτσιών που οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουμε να φορέσουμε στην καθημερινότητα μας. Μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρους συνδυασμούς.
Ποιοι είναι, όμως, οι πιο chic τρόποι για να τα φορέσετε;
#1
Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα girly casual σύνολο, αρκεί να συνδυάσετε την αγαπημένη σας mini φούστα με ένα πουλόβερ και ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με μία shoulder τσάντα που χωρά όλα όσα χρειάζεστε μέσα στην ημέρα σας.

Sneakers

#2
Και η midi φούστα σας ταιριάζει όμως τέλεια με sneakers. Φέτος τον χειμώνα, επενδύστε σε μία midi πλισέ φούστα σε γήινες αποχρώσεις και συνδυάστε την με ένα πουκάμισο και sneakers.

Sneakers

#3
Φυσικά, καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στον κλασικό και αγαπημένο μας συνδυασμό. Jean παντελόνι, μπλούζα σε basic απόχρωση και sneakers. Είναι η πιο safe επιλογή για εμάς και πάντα νιώθουμε κομψές και όμορφες. Φέτος τον χειμώνα επενδύστε σε ένα πανωφόρι σε μία ιδιαίτερη απόχρωση ή μοτίβο και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο κομψό.

Sneakers