Ο μιντιάκιας: ρήτρα-μαμούθ στους διάσημους του The Masked Singer

27 Μαρτίου 2022 10:00

The Masked Singer: η πρωτότυπη πρεμιέρα και η πρώτη αποχώρηση

Πώς και πώς περιμένουν στον ΣΚΑΪ την πρεμιέρα του The Masked Singer την Πέμπτη. Είναι ένα σόου που αναμένεται εδώ και πολύ καιρό. Και δύο φορές που ήταν να βγει, αναβλήθηκε λόγω πανδημίας. Τρίτη και φαρμακερή λοιπόν και στο Φάληρο η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ο μιντιάκιας: ρήτρα-μαμούθ στους διάσημους του The Masked Singer.

Χρειάζονται ένα σόου για να τραβήξει προς τα πάνω την τηλεθέαση και αυτό το αποδέχονται όλοι. Ελπίζουν αυτό να είναι το The Masked Singer με τον Σάκη Ρουβά στην παρουσίαση, τον Νίκο Μουτσινά, την Αθηνά Οικονομάκου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη στις θέσεις των κριτών.

Παράλληλα με τον ΣΚΑΪ και στην Acun Medya που κάνει την παραγωγή έχουν μεγάλη αγωνία και «καίγονται» για να πάει καλά το σόου. Άλλωστε μία δεύτερη αποτυχία έπειτα από το Top Chef δεν πρόκειται να χωνευτεί τόσο εύκολα. Τόσο από τον Τούρκο παραγωγό όσο και από το κανάλι.

Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο ότι θα υπάρχουν δύο αποτυχίες μέσα σε μία σεζόν. Κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο και θα αποτελεί πλήγμα στο πρεστίζ του Ατζούν. Είναι και οι επόμενες σεζόν στη μέση. Γιατί υπάρχει η διάθεση να πορευθούν μαζί Ιλιτζαλί και ΣΚΑΪ για μία ακόμη τριετία.

Είναι άλλο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μόνο με το Survivor. Άντε και κάποια τουρκική σειρά και άλλο να συνεχίσουν με ακόμη 2-3 παραγωγές. Για να σας το πιούμε πολύ απλά, είναι άλλα τα οικονομικά μεγέθη και οι συμφωνίες. Ήδη οι εντολές που έχουν δοθεί για το The Masked Singer είναι σαφέστατες.

Στην Acun Medya προσπαθούν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό ποιοι είναι τελικά οι διάσημοι Έλληνες που θα βρεθούν πίσω από τις εντυπωσιακές μάσκες.

Κανείς δεν γνωρίζει τα ονόματα των 14 συμμετεχόντων

Οι παίκτες επιλέχθηκαν κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας και η παραγωγή επιθυμεί να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά τους μέχρι το τέλος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της OnTime, το συμβόλαιο εμπιστευτικότητας είναι πολύ αυστηρό. Η εταιρία παραγωγής του Ατζούν έχει θέσει όρο για την απόκρυψη της συμμετοχής των παικτών ακόμη και στα μέλη της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση διαρροής και παραβίασης του συμφωνητικού ο παίκτης όχι μόνο δεν θα εισπράξει την αμοιβή. Αλλά κληθεί να καταβάλει ως πέναλτι την αμοιβή του επί δύο.