MasterChef 2022: αποχώρησε ο Σταύρος από τον διαγωνισμό – Επιστρέφει ο Μπόμπαινας;

30 Μαρτίου 2022 08:10

MasterChef 2022: αποχώρησε ο Σταύρος από τον διαγωνισμό - Επιστρέφει ο Μπόμπαινας;

Η τελική δοκιμασία του Silver Award του MasterChef 2022 είχε έναν νικητή αλλά κι έναν μεγάλο χαμένο. Αφού για έναν από τους 12 διαγωνιζόμενους η χθεσινή ήταν η τελευταία του ημέρα στην κουζίνα.

MasterChef 2022: αποχώρησε ο Σταύρος από τον διαγωνισμό – Επιστρέφει ο Μπόμπαινας;

Στο τέλος της μέρας, ο νικητής της δοκιμασίας κέρδισε 10.000 ευρώ. Ενώ, δυστυχώς, αυτός με τη χειρότερη προσπάθεια αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Το ζητούμενο της δοκιμασίας, αυτή τη φορά, ήταν τρία πιάτα, που έκρυβαν όμως μια σημαντική ιδιαιτερότητα στην εκτέλεση και την παρουσίασή τους.

Τα χειρότερα πιάτα τα είχαν ο Σταύρος Λορέντζος και ο Μάριος Λιόλιος

«Πολύ ζόρικη, πολύ τρέξιμο! Ήταν μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Αν έχανες κάτι θα είχες πρόβλημα!». Σχολίασε αρχικά ο Μάριος στον Πάνο Ιωαννίδη.  Και στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε: «Ακούστηκε λίγο απειλητικό αυτό!».

Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει ο Σταύρος και ο Μάριος να περάσει στους 11! «Δεν μπορώ να το πιστέψω» είπε ο Μάριος, ο οποίος περίμενε πως είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Ο Σταύρος έκανε την πρώτη του δήλωση

«Ήταν μέχρι εδώ… Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω παρακάτω, πνευματικά πιο πολύ!». Τόσο η Φανή Ζιώγα όσο κι η Ελισάβετ Κοντοκώστα ξέσπασαν σε δάκρυα που έχασαν από το παιχνίδι τον καλό τους φίλο.

Η Φανή ειδικά είπε πως ο Σταύρος ήταν ο φίλος που έκανε μέσα στον διαγωνισμό και έσπευσε να τον αγκαλιάσει.

Μια ανατροπή που δεν περιμέναμε, αν λάβουμε υπ’όψιν το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, που δείχνει την επιστροφή παικτών στο MasterChef 2022. Κι ανάμεσά τους σε πρώτο πλάνο ο παίκτης που μίσησαν όλοι οι φανατικοί του διαγωνισμού, ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Τα σχόλια στον λογαριασμό του Instagram δείχνουν μεγάλη αγανάκτηση, αν συμβεί κάτι τέτοιο. Ενώ πολλοί δηλώνουν απογοητευμένοι.