Η γη της ελιάς spoiler: στα δικαστήρια η Αρετή και ο Στάθης!

30 Μαρτίου 2022 09:10

Η γη της ελιάς spoiler: στα δικαστήρια η Αρετή και ο Στάθης!

Τα δικαστήρια στη Γη της Ελιάς δεν φαίνεται να τελειώνουν. Και οι κόντρες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, την ώρα που οι οικογένειες της σειράς προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους.

Η γη της ελιάς spoiler: στα δικαστήρια η Αρετή και ο Στάθης!

Έτσι, μετά τη δίκη του Φίλιππου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Στέφανου, σειρά στα δικαστήρια θα πάρουν και οι Καπερνάροι. Ο Στάθης και η Αρετή θα αναγκαστούν να οδηγηθούν ένα βήμα πριν από το δικαστήριο της Μάνης. Και ο ένας κατηγορεί τον άλλον για την εξέλιξη της σχέσης τους.

Η Αρετή είναι έξαλλη μετά τη στάση που κράτησε ο Στάθης στη δίκη του Φίλιππου. Αλλά και κυρίως εξαιτίας της νέας εξωσυζυγικής σχέσης που σύναψε με την Εύα. Αποφασίζει λοιπόν να φτάσει στα άκρα. Πλέον, δεν θέλει να τον κάνει ξανά δικό της, αλλά να τον καταστρέψει ολοκληρωτικά.

Ο Στάθης, εξοργισμένος από την στάση της, αποφεύγει να την πλησιάζει. Μένει στον Ιάκωβο, προσπαθώντας να διορθώσει την κατάσταση από… μακριά! Η Αρετή, έχοντας σκοπό να εκδικηθεί τον σύζυγό της, αποφασίζει να τον χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο: Στα χωράφια τους!

Μετά από έναν έντονο καυγά, η Αρετή του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να του αφήσει δεκάρα. Θα τρέξει το διαζύγιο αυτό νομικά, αφήνοντάς τον απένταρο στο δρόμο, δίχως μέλλον, δίχως χρήματα! Ο Στάθης και η Αρετή πιάνονται στα χέρια, αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Με τις εντάσεις αυτές να τους οδηγούν σύντομα στο δικαστήριο.

Η Αρετή και ο Στέφανος μάλιστα έχουν γίνει μία γροθιά. Μητέρα και γιος παλεύουν απέναντι στον Στάθη και τη Βασιλική. Και μάλιστα οι δύο πλευρές είναι αποφασισμένες να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω και να το φτάσουν μέχρι τα άκρα.

Το σπίτι των Καπερνάρων έχει χωριστεί στα δύο, με αποτέλεσμα ένας νέος πόλεμος να ξεσπά. Θα καταφέρει ο Στάθης να κρατήσει τις ισορροπίες; Η Αρετή δείχνει για ακόμη μια φορά την Μανιάτισσα που κρύβει μέσα της.