Ο μιντιάκιας: όλες οι λεπτομέρειες για το Κόκκινο Ποτάμι 2

30 Μαρτίου 2022 10:00

Απίστευτο περιστατικό: έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό της σειράς Κόκκινο Ποτάμι - Η έκκληση του Μανούσου Μανουσάκη (βίντεο)

Απόλυτη επιβεβαίωση του iciao. Έρχεται το σίκουελ της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι, όπως σας αποκαλύψαμε. Και θα είναι ξανά στο Open, το οποίο συμφώνησε σε όλα με τον Μανούσο Μανουσάκη. Το αποκάλυψε μάλιστα ο ίδιος στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξή του.

Ο μιντιάκιας: όλες οι λεπτομέρειες για το Κόκκινο Ποτάμι 2.

Μιλώντας στη Μάριον Μιχελιδάκη, ο σπουδαίος σκηνοθέτης επιβεβαίωσε και το δίδυμο των πρωταγωνιστών της νέας σειράς. Η Αναστασία Παντούση είναι η μόνη που συνεχίζει από το Κόκκινο Ποτάμι. Η Ιφιγένεια θα γνωρίσει μετά τον ξεριζωμό των Ποντίων τον Όμηρο Πουλάκη, ο οποίος υποδύεται έναν Έλληνα γιατρό.

Ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τη συμπλήρωση του καστ. Ουσιαστικά θα μιλάμε για μία ολοκαίνουργια σειρά. Κι αυτό γιατί όλοι οι πρωταγωνιστές από το Κόκκινο Ποτάμι πέθαναν στη σειρά. Η μοναδική που έχει μείνει ζωντανή από τη γενοκτονία ήταν η Ιφιγένεια και γύρω από εκείνη θα επικεντρώνεται η νέα σειρά.

Μετά τον ξεριζωμό των Ποντίων η Αναστασία Παντούση μαζί με το μωρό της φτάνουν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα γνωρίσει έναν γιατρό, τον οποίο θα υποδυθεί ο Όμηρος Πουλάκης. Από τον χρόνο που θα κλείσει το καστ θα κριθεί και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το Κόκκινο Ποτάμι 2.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουρο ότι η σειρά θα βγει τη νέα σεζόν. Αν οι διαδικασίες τρέξουν πολύ, τότε δεν αποκλείεται να δούμε το Κόκκινο Ποτάμι 2 το φθινόπωρο. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι να το δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Χωρίς να αποκλείεται να ξεκινήσει να προβάλλεται το φθινόπωρο του 2023.

«Φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη, όπου βλέπουμε τον ερχομό των πρώτων προσφύγων, Ποντίων, που έχουν φύγει κυνηγημένοι και φτάνουν στην Ελλάδα», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν θα περιοριστεί η νέα σειρά μόνο στη γενοκτονία των Ποντίων.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, στα νέα επεισόδια της σειράς θα δούμε και τα γεγονότα που οδήγησαν στη Μικρασιατική καταστροφή. θα δούμε επίσης την καταστροφή της Σμύρνης και τη μεγάλη περιπέτεια του ελληνισμού, τα αποτρόπαια χρόνια του διχασμού και των πολιτικών ακροτήτων.