Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν έχω φίλους ηθοποιούς, μόνο τη Μάρω Κοντού»

30 Μαρτίου 2022 09:40

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν έχω φίλους ηθοποιούς, μόνο τη Μάρω Κοντού»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και έδωσε μια εκτενή συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο μεγάλος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, ενώ τόνισε πως μέσα από τη δουλειά του δεν έχει κάνει φίλους.

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν έχω φίλους ηθοποιούς, μόνο τη Μάρω Κοντού»

Μίλησε για την οικογένειά του

«Δεν έζησα πολύ με τον πατέρα μου. Έζησα με τη μητέρα μου όλα τα χρόνια. Οι γονείς μου δεν είχαν παντρευτεί, η μητέρα μου ήθελε να με κρατήσει και μεγάλωσα μαζί της. Παντρεύτηκαν μεγάλοι. Το είχε σαν αμαρτία και έλεγε η μητέρα μου ότι πρέπει να είναι νόμιμο το παιδί μου. Εγώ είχα βγει ήδη στο θέατρο, οι γονείς μου ήταν γύρω στα 60. Λέω παιδιά πηγαίνετε γιατί εγώ θα βάλω τα γέλια άμα έρθω».

Δεν του αρέσει να βλέπει τις ταινίες του, τον έχει κουράσει

«Όταν πετυχαίνω trailer μου αρέσει πολύ, να δω ολόκληρη ταινία όχι. Αν δω ταινία μου αλλάζω κανάλι, πάω αλλού. Ε πόσες φορές; Τι να το δω;». Απάντησε όταν ρωτήθηκε.

Οι φιλίες, το θέατρο, η Αλίκη και η Μάρω

«Απλά περάσαμε καλά με την Αλίκη όσο συνεργαστήκαμε. Δεν κάναμε παρέα. Συνήθως δεν έκανα παρέες. Είμαστε περισσότερο γνωστοί με τους ηθοποιούς. Τελείωνε η σεζόν, χανόντουσαν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές, είναι λίγο περίεργο αυτό. Δεν ξέρω τι είναι αυτά τα κατάλοιπα που λένε ότι εγώ έχω επιστήθιους φίλους. Ίσως ήμουν μοναχικό παιδί εγώ από τότε. Είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο λίγο μαζεύτηκα. Με τη Μάρω Κοντού είμαστε φίλοι. Μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα».

«Δεν θυμάμαι να με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, δεν θυμάμαι να ασχολήθηκαν πολύ μαζί μου». Δήλωσε καθώς εστίαζε πάντα στη δουλειά του και ήταν χαμηλών τόνων στη ζωή του.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκε στην επίμαχη σκηνή με το προφιτερόλ

«Με κυνηγάει 40 χρόνια από τότε, χωρίς πλάκα. Έχω κάνει τόσα πράγματα, αλλά ο κόσμος εστιάζει εκεί. Ήταν μια εποχή, όπου ο κόσμος γέλασε πολύ με κάτι. Είχα αυτοσχεδιάσει στη συγκεκριμένη σκηνή». Ήταν η απάντηση που πήρε από τον Γιώργο Κωνσταντίνου.