Survivor: η Μυριέλλα αποχώρησε και η Ναυσικά τα έβαλε με τον Μαρτίκα (βίντεο)

31 Μαρτίου 2022 08:00

Survivor: μετά το τρολάρισμα του Κωνσταντίνου βγήκαν οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Ημέρα αποχώρησης ήταν η Τετάρτη για το Survivor, Οι τρεις παίκτες από την κόκκινη ομάδα περίμεναν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού για το αν θα παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: η Μυριέλλα αποχώρησε και η Ναυσικά τα έβαλε με τον Μαρτίκα.

Στη δύσκολη θέση βρέθηκαν τρεις παίκτες από την κόκκινη ομάδα. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και Τζο Μαριδάκη.

Ο Γιώργος Λιανός, ύστερα από τη συζήτηση που είχε με τους παίκτες, ανακοίνωσε ότι από το Survivor αποχωρεί η Μυριέλλα Κουρεντή. Παράλληλα ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε ξανά τον λόγο λέγοντας πως αν ήταν να αποχωρήσει η Τζο, θα ήθελε να φύγει ο ίδιος. Κάνοντας και πάλι λόγο για την αξία των νεότερων σε ηλικία παικτών.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ένιωσε θιγμένη που ο Σπύρος λέει και πάλι τα ίδια

«Με έκανε να νιώσω άβολα ότι δεν δίνω ευκαιρία στα νέα παιδιά. Δεν δέχομαι σεξιστικά σχόλια από κανένα και να μη δέχεται καμία γυναίκα είτε είναι 38, 48 ή 58. Τα όνειρα που έχει κάθε άνθρωπος είναι πηγή ζωής κι ενέργεια. Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταδικάζεις τους ανθρώπους; Τότε γιατί βρίσκεσαι εδώ και στερείς τη θέση σου από ένα νέο άνθρωπο; Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor για να πεις ποιος θα αποχωρήσει;». Ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Επειδή μιλάς και για παχιά συμβόλαια, που δεν σε αφορά. Εδώ είμαστε για δικά μας όνειρα, για την οικογένειά μας, τη φιλαρέσκειά μας κι άλλα προσωπικά συμφέροντα. Έχεις ψεύτικο αλτρουισμό και να ζητήσεις συγγνώμη. Οποιοσδήποτε μπορεί να κλείσει ένα καλό συμβόλαιο. Έχω δουλέψει πάρα πολύ, η οικογένειά μου πεινούσε κι είμαι περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ». Του απάντησε θυμωμένη.