MasterChef 2022: κόντρα δίχως τέλος για τον Μπόμπαινα και τον Βασίλη

31 Μαρτίου 2022 08:50

MasterChef 2022: κόντρα δίχως τέλος για τον Μπόμπαινα και τον Βασίλη

Η ημέρα των επιστροφών στο MasterChef 2022 δεν ήταν για όλους ευχάριστη. Ένας παλιός γνώριμος ο Μπόμπαινας διεκδικεί να πάρει πίσω την ποδιά του και να αποδείξει ότι μπορεί να συνεχίσει το έργο του.

MasterChef 2022: κόντρα δίχως τέλος για τον Μπόμπαινα και τον Βασίλη.

Μία δεύτερη ευκαιρία δίνεται στους παίκτες που έχουν αποχωρίσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Ο «Μπόμπαινας» φαίνεται πως έχει επιστρέψει με άγριες διαθέσεις βάζοντας στο «στόχαστρό» του τον Βασίλη.

«Μπορεί οι τηλεθεατές να δυσανασχετήσουν. Ο Μπόμπαινας δεν ξεχνά. Έχει λογαριασμούς να κλείσει. Προς μεγάλη μου λύπη, όταν βγήκα έξω μπήκα στον πειρασμό να δω κάποιες δηλώσεις των συμπαικτών μου. Ανακάλυψα πως είμαι ένας τζογαδόρος και βάζω στοιχήματα. Ο κ. Βασίλης Μπόλλος τα είπε. Τον τιμούν όλα αυτά. Βασίλάκη, πόσα είναι τα χρήματα που έχεις βάλει στοίχημα; Τον βλέπετε; Δε μιλάει». Είπε ο Μπόμπαινας ειρωνικά.

Η αντίδραση του Βασίλη

«Δεν κάθομαι να ξεφτιλιστώ πάλι ρε. Θα σηκωθώ να φύγω. Το σταματάμε γιατί είμαι στα όριά μου». Δήλωσε ο Βασίλης.

Ο καυγάς κατά την αποχώρηση του Ταϊρίδη είχε σταματήσει με παρέμβαση των κριτών την προηγούμενη φορά:

«Η αναγνώριση ενός λάθους μας, μας πάει μπροστά. Ξέρετε και οι δύο τι έχετε κάνει. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ. Θα σας πάει μπροστά μόνο!» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης. Με τη Φανή και τον Βασίλη να αντιδρούν έντονα για τα λόγια του.

Και οι δύο τόνισαν πως δεν πρόκειται να ζητήσουν στον Δημήτρη συγγνώμη για κανένα λόγο. Εκείνος συνέχισε να μιλάει και να αναλύει τις πράξεις των συμπαικτών του. Ενώ στοχοποίησε και την Καλλιόπη, λέγοντας πως «γλείφει» και πως «δεν έχει ηθική».

«Δεν ανέχομαι αυτός ο άνθρωπος που έχει κάνει τόσα να μιλάει για ηθική», ανέφερε η Καλλιόπη. «Εγώ το μόνο που είπα είναι πως ήταν αναμενόμενο να δώσεις την αρχηγία στον Δημήτρη», πρόσθεσε η Καλλιόπη συνομιλώντας με τον Γιάννο.