Αντώνης Βλοντάκης: «Πρέπει να δουλέψει ένα ζευγάρι για να μπορέσει να παραμείνει μαζί»

31 Μαρτίου 2022 20:15

Αντώνης Βλοντάκης: «Πρέπει να δουλέψει ένα ζευγάρι για να μπορέσει να παραμείνει μαζί»

Ο Αντώνης Βλοντάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωϊνό και μίλησε για την εμπειρία του από τους ρόλους που έχει παίξει σε καθημερινές σειρές, για την προπονητική που είναι η κύρια ασχολία του πια, αλλά και για τον γάμο του με την Κορίνα Στεργιάδου.

Αντώνης Βλοντάκης: «Πρέπει να δουλέψει ένα ζευγάρι για να μπορέσει να παραμείνει μαζί».

«Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ηθοποιός. Είμαι προπονητής πόλο και κάνω το χόμπι μου. Αυτό που κάνω, αγαπάω και είμαι δοσμένος είναι η προπονητική».

Ενώ δήλωσε πως «Δεν θεωρώ ότι είμαι καλός ηθοποιός, δεν πιστεύω ότι σκέφτονται το ταλέντο, αλλά ότι μετρά το κομμάτι της εμφάνισης. Με άριστα το 10, θα έβαζα 5 στον εαυτό μου ως ηθοποιός».

Αλλά ως προπονητής, είπε πως «Είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου, ως προπονητής θα έβαζα 6-7 και θα ήθελα να φτάσω στο 9».

Δεν φιλοδοξεί να μοιάσει σε κανέναν ζεν πρεμιέ

«Δεν θα ήθελα να φτάσω σε κανέναν από τους ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου, είναι τοτέμ, θέλω να αφήσω το στίγμα μου, ως ένας άνθρωπος που θα με θυμούνται ευχάριστα. Να λένε ‘τα έλεγε, ήταν καλός’».

Η υποκριτική επηρέασε την οικογένειά του

Η σύζυγός του τον γνώρισε ως αθλητή και στη συνέχεια ενοχλήθηκε όταν τον είδε να φιλά άλλες γυναίκες ως ηθοποιός. Αλλά όπως είπε «Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ερωτικά με συμπρωταγωνίστριά μου. Είναι πολύ άβολο να φιλάς κάποια άγνωστη μπροστά σε 15 άτομα».

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου έχουν τρία παιδιά 17, 16 και 14 ετών και ένα εξ αυτών παίζει πόλο, όπως και ο ίδιος. Δεν είναι ωστόσο στην ομάδα του. Αφού όπως είπε, κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο. Ακόνη και για το παιδί που δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει «ποιος είναι ο προπονητής και ποιος ο πατέρας του».

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ τον προβλημάτισε

«Είμαι κατά της βίας, εδώ είχαμε να κάνουμε με τη σωματική βία μπροστά στη λεκτική βία. Εννοείται πως δεν επικροτώ τη βία. Ήταν πολύ ιπποτικό αυτό που έκανε για τη γυναίκα του. Θεωρώ ότι θα έκανα το ίδιο, όμως δεν θα έφτανα στη βία. Θα έπαιρνα το μικρόφωνο και θα ανέβαινα πάνω, να πω αυτό που θέλω και να γυρίσω να καθίσω».

Υπάρχει μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου

Ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης με τη σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί 23 χρόνια και αποκάλυψε πως ενώ έχουν τσακωθεί «εκατομμύρια φορές» και έχουν φτάσει στο σημείο να φύγουν ο ένας από τον άλλον», δεν έχουν χωρίσει ούτε μία στιγμή.

«Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να θέλουμε άλλους συντρόφους. Έχουμε τσακωθεί εκατομμύρια φορές, αλλά δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να πούμε τα μαζεύουμε και φεύγουμε, εννοείται. Δεν έχουμε κάνει την κίνηση να φύγουμε, δεν ξέρω αν έχει πισωγύρισμα μετά.

Όταν έγιναν μια περίοδο οι πολλοί τσακωμοί, αυτό που χάθηκε ήταν το κομμάτι της επικοινωνίας. Δηλαδή, πράγματα που με ενοχλούσαν εμένα στην Κορίνα δεν τα έλεγα. Πράγματα που ενοχλούσαν την Κορίνα σε μένα δεν τα έλεγε και αυτά συσσωρεύονταν. Όταν αρχίσαμε και μιλάγαμε πλέον και βγάλαμε τα εσώψυχά μας, είπαμε ή στραβά αρμενίζουμε ή στραβός είναι ο γιαλός. Τα παιδιά είναι άλλο ένα μεγάλο κομμάτι που ή ενώνει τα ζευγάρια ή τα χωρίζει. Όταν έχει προτεραιότητα 1,2,3 κι εσύ είσαι στον πάτο της πυραμίδας, το αποδέχεσαι στην αρχή αλλά αρχίζεις να δυσανασχετείς στην πορεία. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να δουλέψει ένα ζευγάρι για να μπορέσει να παραμείνει μαζί»

«Θα ήθελα να υπάρχει ηρεμία και να είμαστε μια χαρά», κατέληξε.