Υπόθεση Πάτρας: Πού βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου;

31 Μαρτίου 2022 14:15

Υπόθεση Πάτρας: Που βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά και τη σύλληψης της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου για δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Υπόθεση Πάτρας: Που βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Ένα από τα πράγματα που προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αρχές, είναι το που βρήκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη που φέρεται να έδωσε στην 9χρονη για να τη σκοτώσει.

Σύμφωνα με το thebest.gr οι έρευνες στρέφονται στη φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά του.

Ενώ εξαφανισμένος είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης, προφανώς υπό το σοκ των εξελίξεων.

Πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Μάνος είχε εργαστεί για ένα διάστημα ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών και όχι με φάρμακα.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά την κεταμίνη μπορεί να την προμηθευτεί κανείς από καταστήματα ή αποθήκες που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα – Ο κόσμος την αποδοκίμασε

Tο πρωί της Πέμπτης, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και αποχώρησε κατά τον ίδιο τρόπο.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν σε διάστημα τριών ετών υπό μυστηριώδεις συνθήκες, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Με την κουκούλα στο κεφάλι της να κρύβει το πρόσωπό της, στα χέρια της χειροπέδες και με αλεξίσφαιρο γιλέκο, η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι .

Από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων για να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, όπου θα κρατηθεί έως τη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν και θα απολογηθεί.

Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα δεν σήκωσε καθόλου το κεφάλι της, ούτε κατά την αποχώρησή της από τον ανακριτή. Δεν είπε κουβέντα παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την πολιόρκησαν.

Δεν αντέδρασε ούτε όταν κόσμος που βρέθηκε στα δικαστήρια την έβριζε και την καταριόταν.

«Θα σε πνίξουν στη φυλακή κ…» ακούστηκε να της φωνάζει κάποιος.

Eνώ νωρίτερα της φώναζαν «βρώμα, φόνισσα», «λιθοβολισμό μέχρι τέλους, ομολόγησε για να λυτρωθείς, σκύλα».