Η Νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

1 Απριλίου 2022 07:45

Η Νέα Σελήνη ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο σε όλα τα επίπεδα καθώς η ορμή και η αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας. Ο Κριός, το πύρινο αυτό ζώδιο, σηματοδοτεί την ανάγκη για δυναμικές επιλογές και καίριες κινήσεις που θα καθορίσουν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό πραγματοποιείται σήμερα το πρωί και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά σε όλα τα επίπεδα καθώς η ορμή και η αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας. Ο κριός, το πύρινο αυτό ζώδιο, σηματοδοτεί την ανάγκη για δυναμικές επιλογές και καίριες κινήσεις που θα καθορίσουν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Χείρωνα αναδεικνύουν την ανάγκη να επικοινωνήσουμε σκέψεις, συναισθήματα και επιθυμίες. Παράλληλα ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις του παρελθόντος, τραύματα και απωθημένα, που έχουν επηρεάσει την προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή μας.

Απαραίτητο είναι να ξεφύγουμε από τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Παρορμητικές σκέψεις που δεν αφορούν τους άλλους θα δημιουργήσουν προβλήματα και μπορεί να οδηγήσουν καθοριστικές σχέσεις της ζωής μας στα άκρα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν το status quo της ζωής μας και θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε πληγές που κουβαλάμε εδώ και καιρό.

Άρης, Κρόνος και Αφροδίτη βρίσκονται σε στενή σχέση στον Υδροχόο

Αναδεικνύοντας την επιθυμία να εμπλακούμε σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες, να στραφούμε με αποφασιστικότητα στην επίτευξη των στόχων μας. Απαραίτητο είναι να αναλάβουμε ευθύνες που μπορεί αρχικά να μας περιορίσουν και να μας κουράσουν. Όμως γεγονός είναι πως θα οδηγήσουν στην επιτυχία αρκεί να λειτουργήσουμε με σοβαρότητα και ψυχραιμία. Συναισθηματικά δεν είναι εύκολο να εκδηλώσουμε ότι νιώθουμε καθώς δεν αποκλείεται να αναθεωρήσουμε την στάση μας απέναντι στον άνθρωπό μας αντιμετωπίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα τη σχέση. Καλό είναι επίσης να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε εμπόδια στην πορεία προς το όνειρό μας. Η διαδικασία αυτή θα μας ωριμάσει και θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της σημαντικότητας του κάθε εγχειρήματος μας.

Με την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες να μας επηρεάζει άμεσα έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος. Να συγχωρήσουμε πρόσωπα και να ξεπεράσουμε καταστάσεις. Δείχνοντας κατανόηση σε συμπεριφορές που μπορεί να μας τραυμάτισαν στο παρελθόν.

myastro