MasterChef 2022: ο Νίκος, η Αναστασία και ο Μπόμπαινας μπήκαν ξανά στο σπίτι

1 Απριλίου 2022 08:10

MasterChef 2022: ο Νίκος, η Αναστασία και ο Μπόμπαινας μπήκαν ξανά στο σπίτι

Αρκετοί παίκτες που βρέθηκαν στο  MasterChef 2022 και δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στον μαγειρικό διαγωνισμό, λόγω αποχώρησης μπήκαν και πάλι στην κουζίνα για να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία για το έπαθλο του διαγωνισμού.

MasterChef 2022: ο Νίκος, η Αναστασία και ο Μπόμπαινας μπήκαν ξανά στο σπίτι.

Οι υποψήφιοι πήραν θέση στους πάγκους και μαγείρεψαν για την είσοδο τους ξανά στο διαγωνισμό. Ο Γρηγόρης επέλεξε να διαγωνιστεί με τον Νίκο! Ο Γρηγόρης έφτιαξε χτένια, μάνγκο, herb oil, αέρας εσπεριδοειδών και φύλλα cappuccino. Ο Νίκος Μπέρκας έφτιαξε χτένια με πέστο φουντουκιού, μάνγκο σε δυο υφές και λάδι μυρωδικών.Τελικά, την ποδιά κατάφερε να πάρει ο Νίκος και να επιστρέψει στον διαγωνισμό.

«Δεν μπορώ να χαμογελάσω, δεν μπορώ να το χαρώ αυτή τη στιγμή, γιατί δεν το περίμενα! Δίνει αξία ο συγκεκριμένος συμπαίκτης μου σε αυτό το αποτέλεσμα αλλά για να είμαι ειλικρινής, όχι δεν μπορώ να το χαρώ!», είπε ο Νίκος στην κάμερα!

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης (Μπόμπαινας) βρέθηκε στην δοκιμασία έχοντας αντίπαλο τον Στέφανο Σαμανή. Ο πρώτος κατάφερε να επιστρέψει στο MasterChef, μιας και το πιάτο του κρίθηκε καλύτερο από αυτό του Στέφανου.O Μπόμπαινας έφτιαξε Wagyu με σάλτσα από χουρμάδες, ζου από κρέας, πατάτα baby σε φύλλο δυόσμου.

Η Βασιλική μονομάχησε με την Αναστασία και ο αγώνας ήταν δύσκολος. Η Βασιλική έφτιαξε μπαλοτίνα κοτόπουλου με κρέμα καρότου, μήλο κονφί και μήλο γλασέ με εσαλότ και κάπαρη! Η Αναστασία από την άλλη έφτιαξε κροκέτες κοτόπουλου με μυρωδικά, κρέμα από πράσινο μήλο και passion fruit. Τελικά την ποδιά κέρδισε η Βασιλική, η οποία δήλωσε: «Ήθελα να την ξανακερδίσω πάρα πολύ!»