Μαρία Μπεκατώρου: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμά της για την υπόθεση της Πάτρας

1 Απριλίου 2022 15:43

Μαρία Μπεκατώρου: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμά της για την υπόθεση της Πάτρας

Η Μαρία Μπεκατώρου, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαρία Μπεκατώρου: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμά της για την υπόθεση της Πάτρας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και τον αιφνίδιων θανάτων των τριών κοριτσιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Θα απολογηθεί τη Δευτέρα. Να τονίσουμε, ότι ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης θα έρθει στην Αθήνα για να πάρει την δικογραφία. Ενώ πριν λίγη ώρα η μητέρα των τριών κοριτσιών πέταξε τα καρφιά της για τον σύζυγό της μέσα από το κρατητήριο.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου

«Να λαχταράς να σφίξεις στην αγκαλιά σου το δικό σου παιδί και να συνειδητοποιείς τι έχει κάνει εκείνη. Δεν αντέχεται».

Υπόθεση Πάτρας: Το μήνυμα της Ρούλας σε γνωστή παρουσιάστρια και η έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα

Η υπόθεση της Πάτρας προκαλεί οργή με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ηια την συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ έφευγαν από τη ζωή τα τρία της παιδιά.

Στην πρωινή εκπομπή του ANT1 έπαιρνα το φως της δημοσιότητας ένα μήνυμα που είχε στείλει η Ρούλα Πισπιριγκου σε πασίγνωστη παρουσιάστρια λίγους μήνες πριν το θάνατο της τζωρτζίνας.

Και ενώ είχαν φύγει από τη ζωή ήδη τα δύο πρώτα τις παιδιά με σκοπό να προωθήσει τα νέα τραγούδια του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκης ο οποίος είχε λατρεία με το τραγούδι και ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μουσικής

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει τη προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με

πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιεί ιδιαίτερα σας στέλνω το λινκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων”.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν κατάφερε να κρύψει την οργή του για το γεγονός ότι η Ρούλα πισπιριγκου παρά το βαρύ πένθος της για τα δύο νεκρά παιδιά της και ενώ το τρίτο κοριτσάκι της αντιμετώπιζε βαρύτατα

προβλήματα υγείας εκείνη προσπαθούσε να υποδυθεί τον μάνατζερ για να προωθήσει τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του συζύγου της.

«Δεν έχει ποινική διάσταση αυτό που λέω. Έχει ανθρώπινη. Χάνεις τα δυο σου παιδιά, εγώ δεν ξέρω πώς θα συνεχιζόταν η ζωή μου αν χανόταν τα παιδιά μου.

Εδώ λέμε ένα συγκεκριμένο πράγμα, έχασαν τα δύο παιδιά, συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους.

Ο ένας πήγαινε στο X-Factor και η Ρούλα παρακαλούσε παρουσιάστριες. Ανθρώπινα μιλάω για το πώς κάποιοι άνθρωποι τα καταφέρνουν…»

Να υπενθυμίσουμε πως πρώτα το iciao.gr είχε αποκαλύψει πως ο σύζυγός της Ρούλας πεις περίπου και πατέρας των τριών κοριτσιών είχε δηλώσει συμμετοχή στο X Factor