«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα και καλά κάνει»

3 Απριλίου 2022 16:02

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα και καλά κάνει»

Η make up artitst της Ελένης Μενεγάκη, Ρούλα Σταματοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τους φιλικούς δεσμούς που έχουν δημιουργήσει κατά τη χρόνια συνεργασία τους.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα και καλά κάνει»

«Ελένη είναι ένας άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα και καλά κάνει. Δεν κάνει ποτέ κινήσεις για τις οποίες δεν είναι σίγουρη.

Για πολλά χρόνια βαφόταν μόνη της. Δε με έβαλε λοιπόν τυχαία στο καμαρίνι της. Τσέκαρε πολλά πράγματα πριν.

Πρώτα το ήθος μου και μετά τη δουλειά μου. Την πρώτη φορά που έβαψα την Ελένη είχα πολύ άγχος. Δεν πίστευα καν ότι την έβαφα.

Για όλες τις make up artists είναι ένα άπιαστο όνειρο. Μπορώ να σου μιλάω ώρες για την Ελένη. Για εμένα είναι μέντοράς μου.

Εκτός από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε είναι και μέντοράς μου.. Εκτός από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε, είναι και στήριγμά μου. Γιατί όταν η Ελένη σε νιώσει δικό της άνθρωπο, τελείωσε», είπε στο Οκ.

Ελένη Μενεγάκη για υπόθεση Πάτρας: «Το έγκλημα των εγκλημάτων»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τον θάνατο της κόρη της Τζωρτίνας και σήμερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ανακρίτρια. Να τονίσουμε, ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.
Η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση για το θέμα – όπως και άλλες παρουσιάστριες – και είπε στην εκπομπή της τα εξής:

«Πιστεύω ότι γενικότερα όλοι οι άνθρωποι που ζούμε σε αυτή τη χώρα παρακολουθούμε από χθες τις εξελίξεις, αυτό που μάλλον κανείς μας δεν θα ήθελε να πιστέψει.

Αυτό που το βλέπαμε να έρχεται αλλά λέγαμε μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνουμε σωστά… Μιλάω για τα τρία παιδάκια που πέθαναν στην Πάτρα, την ιστορία που παρακολουθούμε όλοι, όλες αυτές τις μέρες».

«Σοκ για την κοινή γνώμη, σοκ για όλους μας. Το έγκλημα των εγκλημάτων ακούω από το πρωί να συζητιέται παντού».