O μιντιάκιας: το «όχι» του Κανάκη στον ΑΝΤ1

4 Απριλίου 2022 10:00

O μιντιάκιας: το «όχι» του Κανάκη στον ΑΝΤ1

Η αλήθεια είναι ότι στον ΑΝΤ1 προβληματίζονται πολύ για την prime ζώνη. Και θεωρούν ότι τα χαμηλά νούμερα που έχουν κάνει κυρίως μετά τους Αρβύλα και πριν από τις Άγριες Μέλισσες έχουν κοστίσει πολύ στο κανάλι. Για πολλούς αυτή είναι η αιτία που οι Μέλισσες παρουσιάζουν κάμψη την τρίτη τους σεζόν.

O μιντιάκιας: το «όχι» του Κανάκη στον ΑΝΤ1.

Μπορεί και να έχουν δίκιο, αν και οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσπαθεί να κρατά ψηλά τα νούμερά του αλλά και πιστούς τους τηλεθεατές. Η συγκεκριμένη ζώνη είχε πολλά ελλείμματα και δεν κατάφερε καθόλου να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που έκανε πάρτι, μέχρι να ξεκινήσουν οι Μέλισσες.

Το κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτεται να ρίξει αμέσως μετά το Πάσχα τον Εκατομμυριούχο, ελπίζοντας ότι θα κάνει τη δική του ρελάνς. Παρουσιαστής θα είναι όπως έχουμε πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στον σταθμό στηρίζουν πολλά σε αυτό το πρότζεκτ, αν και κάποιοι είναι διστακτικοί.

Θεωρούν ότι θα πρέπει να πάει τη νέα σεζόν και αιτία γι’ αυτό είναι ο… Αντώνης Κανάκης. Τώρα θα μου πείτε τι σχέση αυτό με τον κύριο Ράδιο Αρβύλα. Οι εκπομπές των Αρβύλα λοιπόν ολοκληρώνονται πριν από το Πάσχα. Αυτό προβλέπει και το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με το κανάλι.

Πριν από λίγο καιρό, ο ΑΝΤ1 αναζητώντας δυνατό lead in για τον Εκατομμυριούχο έκανε πρόταση στον Κανάκη να συνεχίσουν οι Αρβύλα και μετά το Πάσχα. Με τις δύο εκπομπές και τις Άγριες Μέλισσες θεωρούσαν ότι θα είχαν ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα. Όμως ο Κανάκης απάντησε αρνητικά.

Επικαλέστηκε το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το κανάλι, αλλά και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Έτσι, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι αν θα βγει ο Εκατομμυριούχος μετά το Πάσχα. Ή θα πάει τελικά για την επόμενη σεζόν όπως επιμένουν να φωνάζουν κάποιοι.

Γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ψάχνεις πρόγραμμα με τα νούμερα των Αρβύλα. Αν δεν το βρεις, κινδυνεύεις να «κάψεις» και τον Εκατομμυριούχο στον οποίο στηρίζεις πάρα πολλά. Αφήστε που και ο Γρηγόρης δεν τρελαίνεται να κάνει λίγες εμφανίσεις…