Αγγελική Νικολούλη: Τα ηχογραφημένα μηνύματα της Ρούλας προς τον Μάνο

4 Απριλίου 2022 19:59

Αγγελική Νικολούλη: «Παιδιά αδύναμα χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των γονιών τους»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται καθημερινά στην δημοσιότητα όσο αφορά την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη στο Mega, έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί.

Αυτός ήταν, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, και ο λόγος που ο Μάνος δεν άντεξε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

«Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της.

Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία από τις απειλές της γυναίκας του» είπε η Αγγελική Νικολούλη και προσδιόρισε χρονικά το γεγονός, την περίοδο που ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι.

Όσο για την αποκάλυψη που είχε κάνει στο «Φως στο Τούνελ», ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε η Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ της, η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Και μένα μου είχε πει ότι φοβόταν μην κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες. Το τελευταίο δεκάμηνο, η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική.

Στην κηδεία, οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε

ο άντρας της. Της είπε: “Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ;

Να φέρεις και έναν φορτιστή να θάψουμε;”».