Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε στο απολογητικό της υπόμνημα

4 Απριλίου 2022 23:14

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις από την χαρτορίχτρα για την Ρούλα

Παρά τις κατηγορίες και την προφυλάκιση της η Ρούλα Πισπιρίγκου περνάει στην αντεπίθεση και αρνείται την κατηγορία, η οποία κατά την δική της ομολογία βασίζεται σε τυχαία στοιχεία.

H  Ρούλα κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως για την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Αμέσως μετά οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ , όπου θα κρατηθεί και απόψε και αύριο θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, στην πτέρυγα VIP για λόγους ασφαλείας.

«Αρνούμαι παντελώς την κατηγορία, καμία μάνα δεν μπορεί να κάνει κακό στο παιδί της» ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου  η οποία συνεχίζοντας τόνισε «Είχα μεγάλη αδυναμία στη Τζωρτζίνα, ο θάνατός της ήταν το τελειωτικό χτύπημα για μένα έπειτα από τον θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι η κατηγορία εις βάρος βασίζεται σε τυχαία στοιχεία που συγκεντρώθηκαν ώστε να βρεθεί μια προφανής αιτία και να αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατό της».

Αναμεσα σε αυτά που δήλωσε ότι είναι φυσιολογικό να είναι συνοδός μια μάνα για το παιδί της και ότι δεν έχει ιδέα για την κεταμίνη. «Είναι παντελώς αβάσιμο και αναπόδεικτο ότι χορήγησα εγώ την κεταμίνη» είπε η 33χρονη και πρόσθεσε: «Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου και δεν μπορούσα να την προμηθευτώ, αφού διακινείται αποκλειστικά από κρατικούς φορείς». Πρόσθεσε δε ότι η συγκεκριμένη τοξική ουσία υπήρχε στο νοσοκομείο κατά την ημερομηνία θανάτου της Τζωρτζίνας. «Εγώ δεν είχα πρόσβαση, οι υπόλοιποι όμως, γιατροί και νοσηλευτές, είχαν» φέρεται να υποστήριξε πιστή στην υπερασπιστική της γραμμή να ρίξει στο νοσηλευτικό προσωπικό την χορήγηση της κεταμίνη. Κάτι που διέψευσε ωστόσο κατηγορηματικά η διοίκηση του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. «Μέσα στην ένταση των γεγονότων θα μπορούσε να έχει χορηγηθεί από λάθος, χωρίς αυτό να έχει καταγραφεί».