Survivor: μετά το τρολάρισμα του Κωνσταντίνου βγήκαν οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

5 Απριλίου 2022 08:31

Survivor: μετά το τρολάρισμα του Κωνσταντίνου βγήκαν οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε απίστευτο τρολάρισμα προς τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ενώ έκλεισε με κλάματα όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα ονόματα όσων βγαίνουν στον τάκο

Survivor: μετά το τρολάρισμα του Κωνσταντίνου βγήκαν οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ο Τάκης Καραγκούνιας σχολίασε για τον Κωνσταντίνο

«Ειλικρινά πόσο αστεία ήταν αυτά που είπε και πόσο πολύ υποτιμά ο ίδιος τον εαυτό του κι όχι εμείς. Είπε ότι είναι καλύτερος αγωνιστικά από πολλά άτομα στην ομάδα κι ότι τον ζηλεύουμε και για αυτό τον ψηφίζουμε. Αναρωτηθήκαμε όλοι τι εννοεί με τη λέξη ζήλια. Για την αγωνιστικότητά μου, για το χαρακτήρα μου, για αυτό που είναι; Για το μαλλί του, για τα πρησμένα μαγουλάκια του; Για ποιον λόγο;»

Ενώ ο Στάθης Σχίζας το τερμάτισε μιλώντας για τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok

«Χθες στο συμβούλιο, που ήμουν σίγουρος ότι θα βγει υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, έλεγε με ζηλεύει όλη η ομάδα. Όταν βρισκόμουν στην Ελλάδα και είχα βγει ακόμα… Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι μια πολύ χαρακτηριστική φιγούρα του Tik Tok στην Ελλάδα. Με ζηλεύεις και ζηλεύεις τους εκατομμύρια κοιλιακούς μου και το μαύρισμά μου. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο οι συμπαίκτες του παραξενεύτηκαν.

Χήρεψε η βασίλισσα Ελισάβετ και βρήκαμε το νέο βασιλιά. Παρεξηγήθηκε γιατί ο Σπύρος Μαρτίκας τον είπε πρίγκιπα κι απάντησε ότι δεν είμαι πρίγκιπας αλλά ο βασιλιάς του Tik Tok».

Ο Απόστολος Ρουβάς συμπέρανε ότι μάλλον ο Κωνσταντίνος δήλωσε συμμετοχή σε λάθος ριάλιτι. Ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης  είπε πως δεν ξέρει τι είναι πείνα.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση έχει ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο Γιώργος Λιανός, η ομάδα έπρεπε να ψηφίσει ξανά τον παίκτη που θεωρεί πιο αδύναμο. Η ψηφοφορία έδειξε πως δίπλα στον Κωνσταντίνο θα βρίσκεται Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το έκανε γιατί όπως είπε έχει πέσει αγωνιστικά. Στη συνέχεια η Ευρυδίκη παρότρυνε τον κόσμο να κρατήσει τη Βρησηίδα στο παιχνίδι. Ενώ ακολούθησε μια πολύ συγκινητική στιγμή με τις δυο τους να κλαίνε.