Survivor: ανοιχτά τα μέτωπα γύρω από τον Κωνσταντίνο

6 Απριλίου 2022 08:10

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους παίκτες που μπήκαν στο Survivor και κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στην ομάδα του με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά τους.

Για ακόμη μια ημέρα η παραλία του Άγιου Δομίνικου έγινε σημείο κρούσης για τους παίκτες του Survivor. Όσο περνά ο καιρός οι παίκτες χάνουν την υπομονή τους και εκνευρίζονται όλο και πιο εύκολα. Ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους πληθαίνουν.

Survivor: ανοιχτά τα μέτωπα γύρω από τον Κωνσταντίνο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μετέφερε στον Τάκη Καραγκούνια σχόλια που ανέφερε ο Κωνσταντίνος σε συζήτηση ότι κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για την απώλεια του πατέρα του. Στη συνέχεια ο Τάκης φανερά εκνευρισμένος τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο και του είπε φωνάζοντας: «Έκλαιγα, ήθελα κολυμπώντας να γυρίσω στην Ελλάδα. Ήρθε όλη η ομάδα δίπλα μου εκτός από τον κύριο που τον κοιτούσα κι έκανε ηλιοθεραπεία. Άσε με να μιλήσω ρε. Ως εδώ! Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει. Είναι αναίσθητος. Ήρθε μόνο την ώρα του φαγητού για να φάει τα ψάρια που έπιασα. Μου είπε έμαθα ότι έφυγε χωρίς πόνο και λυπάμαι. Εκείνη τη στιγμή φόρτωσα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος και το λέω με όλο μου το σεβασμό».

Την ίδια στιγμή η Ασημίνα Χατζηανδρέου μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη του φώναζαν «Σταμάτα!» για να λήξει εκεί το επεισόδιο.

Τη συνέχεια ανέλαβε ο ίδιος ο Μαρτίκας

Ο Σπύρος άρχισε τα σχόλια για τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου κι ακολούθησε κι άλλος καυγάς μεταξύ τους.

«Ήρθες εδώ για να δημιουργήσεις με ένταση, ίντριγκες κι αυταπάτες ταραχή σε μια ομάδα με ισορροπία… Δεν σε πιστεύει κανείς… Πολλά παιδιά προσπαθήσαμε να συνετίσουμε τον Κωνσταντίνο με την ομάδα, επειδή παραφέρεται με ασέβεια κι αγένεια. Η αγενής προσωπικότητά σου σε κάνει να είσαι ψεύτης κι αγενής; Ντρέπομαι ότι ήρθες εδώ να παρουσιαστείς και εκθέτεις τη μητέρα σου τόσο απροκάλυπτα. Απαράδεκτε».

Ο Κωνσταντίνος δεν άφησε λέξη να πέσει κάτω από όσα του καταλόγισε ο Σπύρος

«Έχω καταλάβει πολύ καλά το χαρακτήρα του Μαρτίκα. Είναι ένας άνθρωπος που πατά επί πτωμάτων και δεν τον ενδιαφέρει αν πονάς. Είναι ψεύτης. Λέω μια ατάκα στον αέρα που λένε οι Άγγλοι κι Αμερικάνου, f…k you. Το είπα στον αέρα κι όχι σε κάποιον προσωπικά… Ηλίθιε. Κοίτα τη μούρη του… Το παίζει φίλος παντού κι από πίσω βρίζει».