Ο μιντιάκιας: έτσι… βούλωσε στόματα η Τατιάνα κι έφερε τα πάνω κάτω

6 Απριλίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: έτσι… βούλωσε στόματα η Τατιάνα κι έφερε τα πάνω κάτω

Στα καλύτερά της είναι η Τατιάνα Στεφανίδου το τελευταίο διάστημα. Οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά έχουν ανεβάσει πάρα πολύ την εκπομπή της. Και φαίνεται ότι υπάρχει αλλαγή στα μέχρι τώρα σενάρια που κυκλοφόρησαν σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της.

Ο μιντιάκιας: έτσι… βούλωσε στόματα η Τατιάνα κι έφερε τα πάνω κάτω.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό τα δημοσιεύματα για αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον Alpha έδιναν και έπαιρναν. Το τελευταίο διάστημα όμως… σιωπή. Κάτι λογικό, αφού όπως σας έχει αποκαλύψει το iciao, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής της Τατιάνας στο κανάλι.

Η εμπιστοσύνη που της δείχνει το τηλεοπτικό κοινό ειδικά για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τα ρεπορτάζ της δεν έχουν μείνει απαρατήρητα. Ούτε από τους πίνακες τηλεθέασης ούτε φυσικά και από το κανάλι της, Το οποίο βγαίνει ασπροπρόσωπο, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Το συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Alpha λήγει στο τέλος της σεζόν. Οπότε γεννούνται πολλά ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της στο κανάλι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο δεδομένα. Το πρώτο είναι η επιθυμία του σταθμού να κρατήσει την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, φρόντισαν να της το δείξουν, αφού ήδη έγινε η πρώτη κρούση. Και σύντομα οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Με τη διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή να είναι θετική από αμφότερους. Το πιο πιθανό είναι να κλείσει η συμφωνία, αλλά υπάρχει και το δεύτερο σενάριο.

Αυτό κάνει λόγο για ενδιαφέρον από άλλο κανάλι που θέλει στο δυναμικό του την Τατιάνα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα, o ANT1 θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά. Πόσο μάλλον όταν ψάχνει για την απογευματινή ζώνη του εκπομπή ανάλογη με της Στεφανίδου.

Αλλά είπαμε ότι ο Alpha αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί για επόμενη τηλεοπτική στέγη της Τατιάνας. Το κανάλι θέλει να πηγαίνει με ζωντανές εκπομπές από το πρωί μέχρι το δελτίο ειδήσεων. Η συνταγή θεωρείται επιτυχημένη και ο σταθμός δεν έχει καμία διάθεση να την αλλάξει.