Υπόθεση Πάτρας – Αποκλειστικό: σε αυτόν τον βαρυποινίτη ανήκουν οι φωτογραφίες από το -δήθεν- κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου

6 Απριλίου 2022 11:00

Η υπόθεση της Πάτρας έχει ακόμα πολλές κρυφές λεπτομέρειες που εισαγγελικές αρχές καλούνται να βρουν την άκρη και να φέρουν στο φως ώστε να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλοι οι ένοχοι.

Υπόθεση Πάτρας: Αποκλειστικό σε αυτόν τον βαρυποινίτη ανήκουν οι φωτογραφίες από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στα social media φωτογραφίες από το κελί όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του iciao.gr μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το συγκεκριμένο και κελί ανήκει σε βαρυποινίτη ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία δύο ανθρώπων και βρίσκεται στο συγκεκριμένο κελί τα τελευταία τουλάχιστον οκτώ χρόνια.

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει ανέβει ακόμα και σε ψυχαγωγικές πλατφόρμες όπως το Τικ Τοκ δημιουργώντας ψευδή εικόνα για το τι συμβαίνει ακριβώς γύρω από το όνομά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η γυναίκα που φέρεται να δολοφόνησε το ίδιο της το παιδί βρίσκεται απομονωμένη σε μονόκλινο κελί μακριά από τις υπόλοιπες συγκρατούμενές της. Προαυλίζεται μόνη της σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θέλοντας με αυτό τον τρόπο οι αστυνομικές αρχές να διασφαλίσουν ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα ανάμεσα στην Ρούλα και στις υπόλοιπες κρατούμενες

αλλά και λόγω κορονοϊού βρίσκεται απομονωμένη ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα μετάδοσης εάν νοσεί.

Στο συγκεκριμένο κελί δεν έχει πρόσβαση κανένας από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού και είναι ελάχιστοι και συγκεκριμένοι οι δεσμοφύλακες οι οποίοι θα μπορούν να την επισκέπτονται Και φυσικά θα ήταν ηλίου φαεινότερο εάν κάποιος από τους συγκεκριμένους υπαλλήλους είχε τραβήξει την φωτογραφία η οποία διέρρευσε στα social media

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η διαδρομή στις φυλακές Κορυδαλλού καταγράφονται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και θα ήταν κάτι παραπάνω από επικίνδυνο για κάποιον υπάλληλο των φυλακών να τραβήξει φωτογραφία και να την στείλει από το κινητό του σε δημοσιογράφο.