Παναγιώτα Βλαντή: «Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά»

7 Απριλίου 2022 09:40

Παναγιώτα Βλαντή: «Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά»

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι για να μιλήσει για τον ρόλο της στο σήριαλ Άσε μας ρε Μαμά, για τον γάμο της και για την παράσταση Σιωπηλή Λίμνη στο θέατρο Επί Κολωνώ.

Παναγιώτα Βλαντή: «Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά».

Ο γάμος της έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με λίγους καλεσμένους

«Το καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δε θα παντρευόμουν. Νομίζω αυτό τα λέει όλα… Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες: “Θα το κάνω!”». Είπε στον Νίκο Μουτσινά.

Αρχικά ήταν διστακτική, γιατί ο γάμος την φόβιζε

«Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα “τώρα γιατί να προχωρήσω;”. Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι». Εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε σχετικά με τον διαχωρισμό ανάμεσα στο εμπορικό και το ποιοτικό θέατρο είπε

«Υπήρχε ένας ελιτισμός για χρόνια σε όσους κάναμε ποιοτικές δουλειές στο θέατρο πως δεν θα μας πάρουν στην τηλεόραση. Ή το αντίστροφο, αφού κάνεις τηλεόραση να μην σε παίρνουν στο θέατρο. Γινόταν και αυτό. Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά, να το αγαπάς και να το σέβεσαι».

Σε πρόσφατη συνέντευξη είχε εξομολογηθεί πως τα πρώτα της χρόνια στο θέατρο είχε νιώσει απόρριψη

«Ξεκίνησα στο θέατρο σε πάρα πολύ τρυφερή ηλικία. Πρέπει να πω ότι όταν ξεκίνησα πρέπει να έχω μετρήσει 50-60 αποτυχημένες ακροάσεις. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήμουν τόσο απελπισμένη που στην τελευταία ακρόαση μου είπαν ότι δεν είσαι έμπειρη. Και τους είπα ότι αν δεν με πάρετε δεν θα γίνω ποτέ έμπειρη. Πρέπει να ήμουν πολύ έντονη γιατί με πήρε.Όταν κάνεις επιτυχία σε κάτι κι είσαι ένα νόστιμο κορίτσι θέλουν να σου βάλουν την ταμπέλα της ωραίας».