Survivor: όλη η ένταση της ημέρας ξέσπασε στο συμβούλιο του νησιού

7 Απριλίου 2022 08:00

Survivor: όλη η ένταση της ημέρας ξέσπασε στο συμβούλιο του νησιού

Το χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor ξεκίνησε με μεγάλη ένταση για τους παίκτες και των δύο ομάδων. Βγήκαν μπροστά σε όσα είπαν οι διαφωνίες που είχαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Survivor: όλη η ένταση της ημέρας ξέσπασε στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Άρη Σοϊλέδη μίλησε αρχικά για όσα έγιναν με την Ασημίνα που τον κατέκρινε για το συμβάν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. «Δεν μπορώ να δεχτώ όλο αυτό που έχει κάνει η Ασημίνα απέναντι σε εμένα». Είπε χαρακτηριστικά.

«Με το γεγονός ότι πάνω σε μία άτυχη στιγμή μου όντας τραυματισμένος και επάνω στην αγωνία μου. Η κυρία Ασημίνα βρέθηκε να πάρει μία έκφραση απέναντι στον Κωνσταντίνο και αφορά την ομάδα μου. Και το χρησιμοποίησε εναντίον μου, που με τις χυδαιότητές της στο παρελθόν έχει βρίσει έμενα τον Σπύρο και άλλους». Πρόσθεσε και τόνισε πως νιώθει πως δεν τον υποστήριξαν οι φίλοι του.

Η Ναυσικά αργότερα πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε τη θέση της

Αφορμή στάθηκαν τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου. Θέλησε να αποσαφηνίσει τη δική της θέση δίχως να μπορέσει να διαχειριστεί πλήρως τη συναισθηματική της φόρτιση.

«Μετά το τέλος του αγώνα είμαστε 19 άτομα και τσακώνονται ασταμάτητα. Δεν σταματάει αυτό το πράγμα και για αυτό τον λόγο δεν πήρα θέση εκείνη τη στιγμή. Γιατί ήθελα να λήξει όσο πιο γρήγορα γινόταν και με το που έληξε αυτό το πράγμα. Το πρώτο που έκανα ήταν να πιάσω την Ασημίνα και να της πω πως κατά τη δική μου άποψη είναι λάθος».

«Άρη, επειδή αυτό το πράγμα θα συζητηθεί και στην καλύβα, πιστεύεις ότι δεν θα πάρω τη θέση του δίκαιου; Επειδή έχουμε κοιμηθεί μαζί θα έπρεπε με ξέρεις λίγο παραπάνω. Βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα και δεν θα έπρεπε να τα βγάζεις. Θα έπρεπε να σκεφτείς λίγο και τη δική μου θέση. Πως ένιωθα και εγώ εκείνη την ώρα και όχι μόνο πως ένιωθες εσύ εκείνη τη στιγμή».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε σαν να ήταν η τελευταία του μέρα στον Άγιο Δομίνικο

Λίγο πριν να ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού, ο Κωνσταντίνος έκανε τη δική του εξομολόγηση στην κάμερα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις ημέρες που έχει περάσει στο Survivor.

«Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μου μέρα στο Suvivor. Αν, λοιπόν, αποχωρήσω από το Survivor πραγματικά είμαι ο τύπος που θα κλάψω μόλις βγω από το παιχνίδι. Θα περνούν οι αναμνήσεις από το μυαλό μου και θα σκέφτομαι τι ωραία που πέρασα με τα παιδιά εδώ πέρα, κάποιες φορές που φάγαμε και γελάσαμε. Θα θυμάμαι κάποιες φορές που ήμουν στο σανίδι και σκεφτόμουν την μάνα μου, και το σκυλί μου. Είναι πολλά που θα θυμάμαι. Να, και τώρα ας πούμε συγκινούμαι. Αυτά». Δήλωσε φανερά συγκινημένος.