Άγριες μέλισσες spoiler: οριστικός χωρισμός για Δούκα και Μυρσίνη!

7 Απριλίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: οριστικός χωρισμός για Δούκα και Μυρσίνη!

Ο Δούκας και η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Η σχέση του Δούκα με την Αντιγόνη δεν κράτησε και ο Σεβαστός επέστρεψε στην αγκαλιά της γυναίκας του.

Άγριες μέλισσες spoiler: οριστικός χωρισμός για Δούκα και Μυρσίνη!

Βέβαια, παρά τις προσπάθειές τους, οι εξελίξεις πάλι θα τους προλάβουν. Κι ενώ όλοι περιμένουν την οριστική επανασύνδεση του Δούκα με τη Μυρσίνη, το ζευγάρι χωρίζει ξανά. Και αυτή τη φορά οριστικά. Το μεγάλο φινάλε δεν τα τους βρει μαζί,

Πολλά θα είναι αυτά που θα συμβούν και θα ταράξουν για ακόμα μια φορά τις ζωές τους. Πώς θα έρθει όμως ο οριστικός χωρισμός;

Η αναπάντεχη πρόταση του Δούκα Σεβαστού να αφήσει την περιουσία στον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο έχει ξαφνιάσει τους γιους του και έχουν προβληματιστεί αρκετά. Ο πατέρας Σεβαστός θέλει σιγά σιγά να κλείσει όποιο κεφάλαιο παραμένει ανοιχτό στη ζωή του και ξεκινά από την παραχώρηση της περιουσίας. Τους τα δίνει όλα και παράλληλα με όλα αυτά σκάει και η βόμβα του Μεγαρίτη που του προδίδει τα πάντα για την κρυφή συνεργασία που είχε με την γυναίκα του, Μυρσίνη.

Ο Δούκας με τον Ακύλα βρίσκονται σε πόλεμο και αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει νέες εντάσεις και ρήξεις ανάμεσα σε αυτόν και την Μυρσίνη. Ο Δούκας δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ίδια η γυναίκα του είχε συνωμοτήσει σε βάρος του. Κοντεύει αν τρελαθεί. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Μυρσίνη έχει κάνει κινήσεις που δεν ξέρει και τον έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Αυτό δεν μπορεί όμως να το αντέξει. Το οριστικό φινάλε στην σχέση τους είναι γεγονός, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, με την Μυρσίνη να περνά πολύ δύσκολες στιγμές βιώνοντας το όλο αυτό. Το τέλος για την Μυρσίνη και τον Δούκα έρχεται σύντομα στις Άγριες Μέλισσες προκαλώντας νέες περιπέτειες στους ήρωες.