Ο Ερμής από τον Κριό συνεχίζει τις θετικές όψεις

8 Απριλίου 2022 07:45

Ο Ερμής από τον Κριό συνεχίζει τις θετικές όψεις καθώς σήμερα σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο. Mια αστρολογική συνθήκη που ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

Ο Ερμής από τον Κριό συνεχίζει τις θετικές όψεις.

Επικοινωνιακά συνεχίζουμε να πρωταγωνιστούμε σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα όμως μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε σχέδια και επιδιώξεις με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Υπέροχες ιδέες θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία. Μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε καθυστέρηση και εμπόδιο που θα βρεθεί στο μονοπάτι μας. Φιλικά πρόσωπα και ομαδικές δράσεις λειτουργούν ευνοϊκά για κάθε φιλοδοξία. Και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να προσδιορίσουμε τα επόμενα βήματα που θα μας οδηγήσουν στην αυτοπραγμάτωση. Ο αυθορμητισμός μπορεί να είναι εντονότερος. Όμως δεν οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις και βήματα που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αντίθετα καταστρώνουμε κάθε σχέδιο. Με την πεποίθηση πως μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας επιλογές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο εντείνοντας την ανάγκη για θαλπωρή και ζεστασιά που προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον

Παράλληλα όμως η κυκλοθυμία κάνει την εμφάνισή της και πιθανά να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Προσοχή σε καταστάσεις του παρελθόντος που επανεμφανίζονται και επηρεάζουν τη διάθεσή μας. Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα ψύχραιμοι καθώς κυκλοθυμία και χειριστικές συμπεριφορές θα οδηγήσουν σε υπερένταση εντός της οικογένειας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας. Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον για δύο. Μέσα στο οποίο τα συναισθήματα μπορούν να αναπτυχθούν με ευκολία. Κατανόηση, ζεστασιά, ονειρικές καταστάσεις θα ομορφύνουν την σχέση και θα ενισχύσουν την σύνδεση με το ταίρι μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο οδηγώντας σε ευχάριστες εκπλήξεις εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Προσκλήσεις από πρόσωπα του οικείου φιλικού περιβάλλοντος θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Και θα οδηγήσουν σε όμορφες στιγμές διασκέδασης και αλληλεπίδρασης.

myastro