MasterChef 2022: ο Νικήτας κέρδισε το βραβείο των 10.000 ευρώ!

9 Απριλίου 2022 08:10

MasterChef 2022: ο Νικήτας κέρδισε το βραβείο των 10.000 ευρώ!

Η τελική φάση του MasterChef 2022 για την ανάδειξη του νικητή του χρηματικού επάθλου των 10.000 ευρώ της πράσινης εβδομάδας περιλάμβανε μια δύσκολη δοκιμασία δυόμιση ωρών

MasterChef 2022: ο Νικήτας κέρδισε το βραβείο των 10.000 ευρώ!

Το πιάτο του chef Τάσου Μαντή κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις φιναλίστ του Green Award ο Νίκος, ο Πάνος και ο Νικήτας. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πιάτα έπρεπε να ετοιμάσουν οι διαγωνιζόμενοι με βασικό υλικό το χέλι. Νικήτας και Νίκος «κονταροχτυπήθηκαν» για την πρώτη θέση.

Νικητής του πολυπόθητου «Πράσινου» επάθλου άρα και πλουσιότερος κατά 10.000€ είναι από σήμερα το βράδυ ο Νικήτας.  Ο οποίος στο άκουσμα του ονόματός του συγκινήθηκε. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και ο guest κριτής βαθμολόγησαν την προσπάθειά του με 28 βαθμούς.

Ο ίδιος έκανε το σχόλιό του στην κάμερα

«Όταν έσκασε και το τελευταίο 7αρι. Καταλαβαίνεις ότι κερδίζεις είσαι έτοιμος να κλάψεις να συγκινηθείς που με πήρε αγκαλιά ο Νίκος. Αλλά απότομα έρχεται μια πολύ μεγάλη χαρά μέσα μου γιατί ξέρω ότι τα λεφτά αυτά θα πιάσουν τόπο, δε θα είναι σπατάλη και πιάνουν τόπο οι τόσες προσπάθειες. Όλα αυτά που μου έδωσαν οι δικοί μου άνθρωποι. Δεν είναι μόνο το έπαθλο, είναι η πορεία. Δεν το είχα στο μυαλό μου όλο αυτό το πράγμα σήμερα». Τόνισε πανευτυχής ο Νικήτας μετά τη νίκη του.

Ο χορευτής μάγειρας του MasterChef 2022

  • Ο Νικήτας Μπατσικούρας είναι 30 ετών
  • Είναι από την Καλαμάτα
  • Δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι γιατί του “έβγαλαν” την ψυχή ο φίλοι του γιατί μαγειρεύει πολύ καλά
  • Ο Νικήτας Μπατσικούρας έχει σχέση και μάλιστα τον είχε συνοδεύσει στις οντισιόνς
  • Η σύντροφός του είναι καθηγήτρια χορού
  • Ο ίδιος είναι ερασιτέχνης χορευτής