Survivor: η νίκη της κόκκινης ομάδας έφερε γκρίνια και καυγάδες στους παίκτες

10 Απριλίου 2022 08:00

Survivor: οι τελευταίες υποψηφιότητες για αποχώρηση

Ένας ακόμη δύσκολος αγώνας επάθλου τελείωσε για τις δύο ομάδες του Survivor και οι εντάσεις όσο περνά ο καιρός δυναμώνουν ανάμεσα στους παίκτες.

Survivor: η νίκη της κόκκινης ομάδας έφερε γκρίνια και καυγάδες στους παίκτες. Το έπαθλο της ημέρας ήταν πίτσα για τους παίκτες της νικήτριας ομάδας κι όπως ήταν φυσικό όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να το διεκδικήσουν.

Τη νίκη και το γευστικό έπαθλο φαγητού με την πίτσα πήρε η κόκκινη ομάδα, όμως υπήρχαν πολλά παρατράγουδα. Παρατηρήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες. Πρωταγωνιστές ήταν ο  Τάκης Καραγκούνιας, ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Νίκος Αντωνόπουλος. Κάποιες κινήσεις του Καραγκούνια έκαναν έξαλλη την κόκκινη ομάδα, με τον ίδιο να φωνάζει πως θα αποχωρήσει.

Αφορμή αποτέλεσε το χώμα που κατά λάθος έπεσε στα μάτια του Νίκου Γιάννη. Όπως και μια σύγκρουση με Κατσαούνη και Ρουβά. Έπειτα οι εντάσεις δεν άργησαν να δημιουργηθούν και να προκληθεί χάος.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως ο Γιώργος Κατσαούνης δεν έχει ήθος σαν άνθρωπος, καθώς του μίλησε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο.

Όσα είπε ο Τάκης Καραγκούνιας, έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Κατσαούνη

«Να θυμίσω στον λοχαγό Γιώργο Κατσαούνη πως όταν πήγα να περάσω από μια δοκό ισορροπίας με κλώτσαγε από πάνω για να περάσει. Το σεβάστηκα και αυτό. Έχουμε πει πως όταν κάποιος φτάσει πρώτος κάπου δεν προσπαθεί να καβαλήσει τον άλλον. Σήμερα, λοιπόν με τον Νίκο Γιάννη στην προσπάθεια μου να βγω από το έρπειν του έριξα άμμο στο πρόσωπο.

Του ζητώ συγγνώμη, γιατί έγινε κατά λάθος και δεν ήταν εσκεμμένο. Μετά ακούω πως χτύπησα τον Νίκο Αντωνόπουλο με αγκωνιά, ότι έπιασα το χέρι του Απόστολου. Για όλα ο Τάκης. Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος Κατσαούνης να μου μιλάει σε όλες τις κάμερες. Που το παίζει ότι έχει ήθος και παιδεία και να μου λέει… Είσαι βλάκας και όλα αυτά… Αυτός είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, δεν θα πέσω στο επίπεδό του… Δεν υπάρχει για μένα ο Γιώργος Κατσαούνης. Είναι ένας άνθρωπος χωρίς ήθος και αξιοπρέπεια».

Ο Γιώργος Κατσαούνης από την πλευρά του δεν άφησε αναπάντητα τα λόγια του Τάκη και πέρασε στην αντεπίθεση

«Να μην ξανατολμήσεις να βάλεις στο στόμα σου τη Θεσσαλία και τους Μυρμιδόνες ούτε για πλάκα. Δεν παίρνω πίσω την λέξη που είπα. Γιατί στον στίβο μάχης μου είχε πιάσει το χέρι και μου το τράβηξε πίσω και έφαγα λάσπη. Επίτηδες το έκανες».