Survivor: επέστρεψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα είναι απαρηγόρητη

10 Απριλίου 2022 08:10

Survivor: επέστρεψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα είναι απαρηγόρητη

Η εμπειρία του Survivor έλαβε τέλος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και αφού έμεινε για ένα μικρό διάστημα στο ξενοδοχείο της παραγωγής, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Survivor: επέστρεψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα είναι απαρηγόρητη. Αξίζει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη παίκτρια που βλέπουμε να επιστρέφει φορώντας ψηλοτάκουνα πέδιλα!

Ο φωτογραφικός ήταν εκεί για να απαθανατίσει την Ευρυδίκη κατά την άφιξή της στη χώρα μας, καθώς και αρκετοί δημοσιογράφοι. Την συνόδευαν οι άνθρωποι της εταιρίας παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως και σε όλες τις προηγούμενες επιστροφές παικτών που αποχώρησαν από το Survivor, τηρήθηκε ο κανόνας που επιβάλλει να μην γίνει καμία δήλωση στο αεροδρόμιο. Οι παίκτες ακολουθούν τις οδηγίες του συμβολαίου τους και μιλούν μόνο στις προγραμματισμένες συνεντεύξεις τους. (φωτογραφίες:NDP)

Απαρηγόρητη η Βρισηίδα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει μείνει πίσω στον Άγιο Δομίνικο  απαρηγόρητη γιατί της λείπει η Ευρυδίκη από την πρώτη στιγμή που αποχώρησε. Όταν της δόθηκε η ευκαιρία μίλησε στην κάμερα του Survivor  για την πρώην συμπαίκτρια της στο Survivor.

«Νομίζω το πιο δύσκολο συμβούλιο όλου του Survivor για εμένα ήταν αυτό, γιατί έφυγε η κολλητή μου. Έφυγε το στήριγμά μου. Δεν πίστευα πως θα φύγει. Πίστευα πως θα φύγω εγώ ή ο Κωνσταντίνος. Από την άλλη πίστευα πως θα φύγει ο Κωνσταντίνος, γιατί ο κόσμος… Τόσα έχουμε πει και τόσα έχει δει… Δεν κάνει τίποτα εδώ πέρα, ούτε στην καλύβα βοηθάει, ούτε στον πάγκο, ούτε νίκες φέρνει».

Η Ευρυδίκη στην πρώτη της συνέντευξη μίλησε για τις συμβουλές που έδωσε στη Βρισηίδα λίγο πριν αποχωρήσει

«Η Βρισηίδα είχε εμένα από την αρχή, οπότε εμένα εμπιστευόταν. Εγώ την μάλωνα, εγώ τη συμβούλευα, εγώ την επαινούσα. Δεν είχε καταφέρει να έρθει σε μια πιο άμεση και ουσιαστική επαφή με τα άλλα παιδιά. Την παρότρυνα να το κάνει, μιας και αποχωρώ να γνωρίσει και άλλα παιδιά. Όταν τη γνώρισα και επειδή ο Γιωρίκας είχε την εκτίμησή μου, σκέφτηκα ότι για να κάνει παρέα με τον Γιωρίκα, θα έχει σίγουρα πολύ καλά στοιχεία. Δεν έχει αυτοσυγκράτηση. Είναι μια γυναίκα με φοβερή αντίληψη, με πολλή αγάπη για τις άλλες γυναίκες. Είμαι σίγουρη ότι τώρα που έφυγα τα παιδιά θα γνωρίσουν τον πραγματικό χαρακτήρα της Βρισηίδας και θα την αγκαλιάσουν».