Άγριες μέλισσες spoiler: τα «σπάνε» Ακύλας και Μελέτης!

10 Απριλίου 2022 08:48

Αιμίλιος Χειλάκης - Γιώργος Γεροντιδάκης: Από τις Άγριες Μέλισσες στον… Καζαντζάκη ο Ακύλας και ο Μελέτης

Ο φόβος στο Διαφάνι παραμένει στις Άγριες Μέλισσες. Η χαρά για το γεγονός ότι ο Ακύλας κλείστηκε στη φυλακή κράτησε πολύ λίγο στο πολύπαθο χωριό. Ο Ακύλας, όπως και ο Μελέτης, αποφυλακίζονται και πλέον ο Μεγαρίτης ετοιμάζει την εκδίκησή του. Προβλέπονται τρομακτικές ώρες στο Διαφάνι

Άγριες μέλισσες spoiler: τα «σπάνε» Ακύλας και Μελέτης!

Ο Ακύλας, μετά την αποφυλάκιση του, αποφασίζει να αναλάβει ξανά δράση παίρνοντας την κατάσταση ολοκληρωτικά πια στα χέρια του. Ο Μεγαρίτης βλέπει πως ο Δούκας τον στριμώχνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ, στοχεύοντας να χαλάσει τα σχέδια για το αεροδρόμιο. Μοναδική λύση για να πάρει ξανά το πάνω χέρι είναι να χτίσει ξανά τους Άβαντες.

Ο Ακύλας, διαβλέπει πλέον πως τα πάντα καταρρέουν και κάνει απεγνωσμένες κινήσεις για να σώσει ότι σώζεται. Η συνεργασία του με τη Μυρσίνη ολοκληρώθηκε δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα και σε αυτήν αλλά και την οικογένεια της καθώς μόλις η αλήθεια έλαμψε, όλοι της γύρισαν την πλάτη. Έχασε δηλαδή ακόμη έναν σπουδαίο σύμμαχο που θα μπορούσε να «ελέγξει» τον Δούκα και να διευκολύνει το έργο του Ακύλα.

Ο τελευταίος αποφασίζει να ξαναχτίσει τους Άβαντες. Με μία πολύ μεγάλη όμως διαφορά. Αυτή τη φορά χωρίς τη στήριξη και τη βοήθεια του Μελέτη. Ο Ακύλας τον είχε τοποθετήσει αρχηγό, αλλά τώρα ουσιαστικά δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον γαμπρό του. Είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μόνος του.

Ο Μελέτης του έχει γυρίσει ξεκάθαρα την πλάτη και δεν έχει λόγο πια να τον στηρίζει. Ακόμη και να συμμετάσχει στη δημιουργία ξανά της οργάνωσης. Οι Άβαντες για εκείνον έρχονται αυτή τη στιγμή σε δεύτερη μοίρα και δεν καίγεται γι’ αυτούς. Το πιο σοβαρό από όλα βέβαια, είναι ότι ο Μελέτης πάντα ήταν ταμένος στον Δούκα. Και θα παραμείνει.

Ο Ακύλας από δω και στο εξής θα είναι μόνος του περνώντας έτσι και στην αντεπίθεση, χωρίς αυτή την φορά να έχει τον Μελέτη στο πλευρό του.