Σασμός spoiler: η Αργυρώ αρνείται να επιστρέψει στα Γιάννενα

10 Απριλίου 2022 09:00

Σασμός: ποιοι απειλούν να σκοτώσουν τον Σταύρο! Σε πανικό η Αργυρώ

Η Αργυρώ έπειτα από ενάμιση χρόνο επιστρέφει στην Κρήτη για τη δίκη του Αστέρη στην σειρά Σασμός. Θέλει να τον βλέπει να καταδικάζεται σε ισόβια για να ηρεμήσει η ψυχή του Πετρή αλλά και όλοι οι Βρουλάκηδες.

Σασμός spoiler: η Αργυρώ αρνείται να επιστρέψει στα Γιάννενα.

Βέβαια, τα πράγματα δεν έρχονται όπως θα ήθελε η Αργυρώ για τον θάνατο του αδελφού της. Κι αυτό γιατί η παρουσία της Σεμίνας θα αποδειχθεί καταλυτική στην εξέλιξη της δίκης. Και η κατάθεσή της θα αθωώσει τον Αστέρη, γεγονός που θα σοκάρει την Αργυρώ, τη Μαρίνα και τον Άγγελο.

Ο Αστέρης πλέον είναι ελεύθερος και κυκλοφορεί ξανά στους δρόμους της Κρήτης. Η έκπληξη γίνεται από την Αργυρώ. Η οποία αρνείται κατηγορηματικά να επιστρέψει πίσω στα Γιάννενα,, κάτι που προκαλεί τεράστια έκπληξη στον Σταύρο. Η κοπέλα έχτισε μία νέα ζωή στην πόλη, αλλά τώρα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει την Κρήτη.

Η τραγωδία συνεχίζεται για την οικογένεια των Βρουλάκηδων, αφού εν τέλει ο Αστέρης δικαιώνεται και βγαίνει από τη φυλακή. Η οικογένεια και κυρίως η Αργυρώ τρέμει από θυμό και οργή. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο φονιάς του αδερφού της κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος.

Ο Σταύρος από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στην Αργυρώ.

Ταξίδεψε εσπευσμένα για να βρεθεί στο πλάι της και να τη στηρίξει. Η καρδιά του Σταματάκη ραγίζει για ακόμη μια φορά βλέποντας τη γυναίκα που αγαπά με άλλον άντρα.

Ζει τον μεγαλύτερό του εφιάλτη. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη βεντέτα, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Τώρα μπορεί να είναι ελεύθερος, αλλά οι Ερινύες τον βασανίζουν ακόμη.

Μετά το τέλος της δίκης, ο Σταύρος θέλει να πάρει την Αργυρώ μακριά από την Κρήτη, αλλά εκείνη αρνείται. Δεν μπορεί να αφήσει την οικογένειά της πίσω. Η ψυχή του Πετρή δεν δικαιώθηκε κι εκείνη δεν είναι ψυχολογικά έτοιμη να ξαναφύγει.

Δεν μπορεί να αφήσει ξανά την γιαγιά Ειρήνη πίσω μόνη της, πόσο μάλλον τώρα, που η οικογένειά τους ζει ξανά από την αρχή την μεγάλη τραγωδία.

Οι Βρουλάκηδες βάζουν στο στόχαστρο τη Σεμίνα. Πώς μπόρεσε να τους προδώσει έτσι; Η Αργυρώ είναι οργισμένη και δεν μπορεί να τη συγχωρέσει. Θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον Σταματάκη και να πάρει το αίμα της πίσω.

Ο Σταύρος προβληματίζεται και θέλει να σταθεί δίπλα στην γυναίκα που μπήκε στην καρδιά του. Θα μπορέσει τελικά να την πείσει να γυρίσει στα Γιάννενα;