Ντέιβιντ – Βικτόρια Μπέκαμ: Ο γιος τους παντρεύτηκε – Ο λαμπερός γάμος στο Μαϊάμι

10 Απριλίου 2022 14:09

Ντέιβιντ - Βικτόρια Μπέκαμ: Ο γιος τους παντρεύτηκε - Ο λαμπερός γάμος στο Μαϊάμι

O Μπρούκλιν Μπέκαμ αντάλλασσε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την σύντροφό του, Νίκολα Πελτζ στο Mαιαμι.

Ντέιβιντ – Βικτόρια Μπέκαμ: Ο γιος τους παντρεύτηκε – Ο λαμπερός γάμος στο Μαϊάμι

Ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή για τον Μπρούκλιν Μπέκαμ και την Νίκολα Πελτζ καθώς παντρεύτηκαν στο Mαιάμι.

Ο γιος του David και της Victoria Beckham και η 27χρονη ηθοποιός παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο κτήμα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και πατέρα της νύφης, Νέλσον Πελτζ. Σε ένα κτήμα μπροστά στον ωκεανό, αξίας 103 εκατομμύρια δολαρίων!

Η Νίκολα Πελτζ φορούσε ένα νυφικό του οίκου Valentino.

Το παρών στον λαμπερό γαμο έδωσαν οι Serena Williams, Eva Longoria, Gordom Ramsey. Εντυπωσιακοί ήταν και οι γονείς του γαμπρού David και Victoria Beckham.

 

Μπρούκλιν Μπέκαμ: αυτή είναι η νέα του συνεργασία με την Pepe Jeans London κι έχει οικολογικό χαρακτήρα (βίντεο)

O Μπρούκλιν Μπέκαμ ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την Pepe Jeans London. Πρόκειτα για μια παγκόσμιας εμβέλειας καμπάνια με οικολογικό χαρακτήρα. Αφορά την προώθηση της προσπάθειας τους στην προστασία του νερού και των υδάτινων πόρων.

Η εταιρία έκλεισε ένα συμβόλαιο δίχρονης συνεργασίας τους με το Λονδρέζο φωτογράφο και γιο της Βικτώρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Μπρούκλιν ήδη μετρά 12.2εκ. followers στο Instagram, ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο και τη δυναμική τους στο χώρο των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων.

Από ότι φαίνεται το χέρι του Μίδα πέρασε από τους γονείς στον πρωτότοκο γιο, τουλάχιστον για την ώρα. Μέχρι να εκκολαφθούν και τα υπόλοιπα παιδιά των Μπέκαμ. Βέβαια ο Κρουζ έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται με τον χώρο της μόδας.