Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της πριν μπει στο Survivor

10 Απριλίου 2022 15:55

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της πριν μπει στο Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My style rocks.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της πριν μπει στο Survivor

Φέτος, συμμετέχει στο Survivor, μάλιστα χτες έφτασε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς αποχώρησε από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, ξανθιά με καλλίγραμμο σώμα το οποίο δεν διστάζει να το αναδείξει και στο instagram της ποζάροντας εντελώς γυμνή.

Survivor – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: αποκαλύπτει όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor και σε αναμονή της επιστροφής στην Ελλάδα, μίλησε στο Love It και αποκάλυψε πολλά από όσα δεν βλέπουμε μπροστά στις κάμερες του ριάλιτι

Η ψηφοφορία και η αποχώρηση
«Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου γιατί μου έλειπαν οι ήχοι της φύσης, η Βρισηίδα, τα παιδιά, το σανίδι. Όλα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα μου δεν ήθελα να φύγει ούτε ο Κωνσταντίνος ούτε η Βρισηίδα.

Γιατί ξέρω τους λόγους που είναι μέσα και τα δύο παιδιά. Ο καθένας για τον δικό του λόγο. Ήθελα όμως να φτάσω στην ένωση και να πάω το ταξίδι πιο κάτω».

Η σχέση της με τη Βρισηίδα
«Η Βρισηίδα είχε εμένα από την αρχή, οπότε εμένα εμπιστευόταν. Εγώ την μάλωνα, εγώ τη συμβούλευα, εγώ την επαινούσα. Δεν είχε καταφέρει να έρθει σε μια πιο άμεση και ουσιαστική επαφή με τα άλλα παιδιά.

Την παρότρυνα να το κάνει, μιας και αποχωρώ να γνωρίσει και άλλα παιδιά. Όταν τη γνώρισα και επειδή ο Γιωρίκας είχε την εκτίμησή μου, σκέφτηκα ότι για να κάνει παρέα με τον Γιωρίκα, θα έχει σίγουρα πολύ καλά στοιχεία.

Δεν έχει αυτοσυγκράτηση. Είναι μια γυναίκα με φοβερή αντίληψη, με πολλή αγάπη για τις άλλες γυναίκες. Είμαι σίγουρη ότι τώρα που έφυγα τα παιδιά θα γνωρίσουν τον πραγματικό χαρακτήρα της Βρισηίδας και θα την αγκαλιάσουν».

Έδειξε στο κοινό του Survivor ποια είναι πραγματικά
«Πιστεύω ότι ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου και όχι αδίκως. Διότι είχα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι μόδας, στο οποίο ούσα πρώτη φορά σε ένα τηλεοπτικό προϊόν γνωρίζουμε πλέον όλοι και εγώ ότι το τόσο μεγεθύνεται στην τηλεόραση.

Μου άρεσε να παίζουν τους κριτές. Άλλοι νόμιζαν ότι είμαι ηθοποιός, άλλοι ότι παίζω έναν ρόλο και άλλοι με γούσταραν. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο Survivor ο κόσμος είδε τον χαρακτήρα μου και ποια είναι η Ευρυδίκη γιατί αυτό που είδε είναι η Ευρυδίκη». Ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη είπε
«Όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα πολλές στιγμές έκρηξης. Όταν η Μυριέλλα είχε το φλερτ με τον Κατσαούνη, όλοι αντιδράσαμε.Όλο αυτό με τον Γιώργο ήταν αληθινό.

Είδα πολλά πρόσωπα να γελάνε και να ειρωνεύονται τον Κωνσταντίνο. Άργησα να καταλάβω πως ο Σπύρος κάνει κάποια πράγματα για λόγους στρατηγικής.

Η Ναυσικά παρερμήνευσε πράγματα που της μετέφερε η Μυριέλλα. Το Survivor με έκανε να αισθανθώ σαν ένας άστεγος άνθρωπος, όταν δεν είχα τροφή ένιωθα σαν αδέσποτο ζώο».

Έχει συγχωρήσει τον Βαλάντη
«Έχω συγχωρήσει τον Βαλάντη γιατί είναι μια ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. Μου αρέσει στους ανθρώπους να δίνω συγχώρηση γιατί δεν θέλω να υπάρχει μια φωτιά μέσα μου που με καίει.

Ακόμα και αυτό που ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι μέσα στο Survivor, που με στεναχώρησε, με πόνεσε, με τσάκισε, πλέον δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Αν δω τον Βαλάντη στον τελικό, θα τον αγκαλιάσω».