Tι τρέχει με Ρουβά και Ζυγούλη; Η ξαφνική αλλαγή που δεν πρόσεξε κανείς

10 Απριλίου 2022 17:19

Tι τρέχει με Ρουβά και Ζυγούλη; Η ξαφνική αλλαγή που δεν πρόσεξε κανείς

Σιγή ιχθύος τηρούν τον τελευταίο καιρό ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη καθώς τα κοινωνικά τους δίκτυα έχουν σιωπήσει.

Tι τρέχει με Ρουβά και Ζυγούλη; Η ξαφνική αλλαγή που δεν πρόσεξε κανείς

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι πολύ ενεργοί στα social media δημοσιεύοντας αναρτήσεις είτε από τις προσωπικές τους στιγμές, είτε από τις συνεργασίες τους με εταιρείες για την προώθησή τους.

Όμως τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι έχει αποτραβηχτεί από τα social.

Η τελευταία ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη έγινε στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, ενώ οι αναρτήσεις του Σάκη Ρουβά είναι πολύ συγκεκριμένες μέσα στο 2022, συνήθως για να προωθωθεηση κάποια συναυλία του.

Ποιος είναι ο λόγος που έχει σιγήσει το ζευγάρι στα social media;

Ο λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει γνωστός. Η αλήθεια είναι, ότι το φινάλε του 2021 και η αρχή του 2022 τους βρήκε με απειλές για τη συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής στον Λυκαβηττό και, λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο, προκαλώντας φήμες από κάποιο πρόβλημα υγείας μέχρι και για χωρισμό, καθώς δεν έχουν δημοσιεύσει καμία τους προσωπική στιγμή εδώ και πολύ καιρό.

Κανένα…κακεντρεχές σενάριο, όμως, δεν ισχύει, όπως φαίνεται. Το ζευγάρι έχει διαλέξει, μάλλον, να είναι πιο διακριτικό και να ασχολείται περισσότερο με την οικογένειά του. Αν αυτή η σιγή θα συνεχιστεί ή θα σταματήσει υπάρχει είναι άγνωστο.

Ρούλα Πατεράκη: “Ποιος είπε οτι ο Δημήτρης Λιγνάδης περνάει μία κόλαση;”

Η Ρούλα Πατεράκη έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά.

Η Ρούλα Πατεράκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε όχι μόνο στην συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη .

Αλλά και στο έργο που οπως υποστηρίζει η ίδια της έκλεψε μέσα από τα χέρια και το ανέβασες τη θεατρική σκηνή ως δικό του φυσικά δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς χαρακτηρίζοντάς όλα αυτά που ζει ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ως κόλασηΔημήτρης Λιγνάδης

«Η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη για ένα διάστημα ήταν καλή. Στον “Πελοποννησιακό πόλεμο” μου πήρε την ιδέα μου. Είχε τα μέσα για αυτό το πράγμα, να πάρει τα υπόλοιπα μέρη του έργου και να τα κάνε δικά του. Δεν υπήρχε λόγος να ζητάς τον λόγο από τον Λιγνάδη, ήταν ο Λιγνάδης.

Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά. Ο Λιγνάδης τον πρόσεξε. Και αυτό που λέει ο Σάκης για τον Λιγνάδη δεν είπε ψέματα.

Τον βοήθησε, δεν είναι ψέμα. Ποιος είπε ότι ο Λιγνάδης μπορεί να περνάει κόλαση; Καμιά φορά είναι και λύτρωση το να είσαι… κάπου.Δίκη Λιγνάδη: «Ήταν σαν το ζώο πάνω μου»

Όλα τα μάτια των ανθρώπων ήταν όμορφα με τις μάσκες. Όταν κατέβαζαν την μάσκα έβλεπα μορφές σαν ζώα.

Όταν οι άνθρωποι κατεβάζουν τις μάσκες λέω “αυτός μοιάζει με αλεπού, αυτός με γεράκι”, άλλες φορές μου φαινόταν ότι μοιάζει με ασβό.

Βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση, άλλα ασχολούμαι με το θέατρο κυρίως. Τελευταία δέχομαι προτάσεις για την τηλεόραση. Κάποιοι που λέγονται εμπορικοί είναι καλύτεροι από τους λεγόμενους ποιοτικούς. Οι γονείς μου εγκλωβίστηκαν στον τίτλο “παιδί θαύμα” που μου είχαν αποδώσει.

Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν άντεχαν τόσο περιπέτεια και ανασφάλεια από έμενα και έφευγαν. Δε με ενδιαφέρει το κοινωνική παιχνίδι, να γίνω καλύτερη για να έχω τον τάδε»