Σασμός spoiler: η Αργυρώ αποφασίζει να σκοτώσει τον Αστέρη

11 Απριλίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: η Αργυρώ αποφασίζει να σκοτώσει τον Αστέρη

Η δίκη του Αστέρη στη σειρά Σασμός τελείωσε και όλα αλλάζουν στις ζωές των πρωταγωνιστών. Οι Σταματάκηδες πανηγυρίζουν, αφού πλέον ο Αστέρης κυκλοφορεί ελεύθερος και όλοι ξέρουν ότι δεν φταίει εκείνος για τον θάνατο του Πετρή.

Σασμός spoiler: η Αργυρώ αποφασίζει να σκοτώσει τον Αστέρη.

Η δίκη του Αστέρη στον Σασμό τελείωσε και όλα αλλάζουν στις ζωές των πρωταγωνιστών. Οι Σταματάκηδες πανηγυρίζουν, αφού πλέον ο Αστέρης κυκλοφορεί ελεύθερος και όλοι ξέρουν ότι δεν φταίει εκείνος για τον θάνατο του Πετρή.

Οι Βρουλάκηδες από την πλευρά τους χάνουν τη μάχη, εξαιτίας της Σεμίνας. Έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους. Οι περισσότεροι στην οικογένεια έχουν αποφασίσει να γυρίσουν νέα σελίδα. Εκτός από την Αργυρώ η οποί δεν κρύβει την αντίθεσή της σε αυτό. Και ετοιμάζει τη δική της απάντηση, μέσα από μία εκδίκηση…

Δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν δει τον φονιά του αδελφού της να πληρώνει όσο πιο ακριβά γίνεται για τον θάνατο του Πετρή. Και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει, ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνει στην Κρήτη και να μη γυρίσει στα Γιάννενα.

Όσο κι αν ο Σταύρος την παρακαλάει να επιστρέψει, εκείνη αρνείται.

Θέλει να μείνει στην Κρήτη, δίπλα στην οικογένειά της, δίπλα στον αδικοχαμένο αδελφό της. Θέλει να παρατήσει όλα όσα έχτισε στα Γιάννενα, σχεδόν δύο χρόνια τώρα…

Η Μαρίνα ακολουθεί την κόρη της, ως το τελευταίο βήμα. Αφήνει και η ίδια το σπίτι τους στα Γιάννενα, αγκαλιάζοντας ξανά την γιαγιά Ειρήνη. Το σπίτι στην Κρήτη γεμίζει από ζωή. Ο Άγγελος νιώθει όμορφα που έχει την οικογένειά του στο πλευρό του.

Μόνο που δε κυλά τίποτα τόσο όμορφα. Η Αργυρώ δεν έμεινε στην Κρήτη, μόνο για την οικογένειά της. Η Αργυρώ επέστρεψε στον τόπο που την πλήγωσε τόσο, διψασμένη για εκδίκηση.

Ο Αστέρης θα κάνει αρκετές προσπάθειες να την προσεγγίσει, να της μιλήσει. Εκείνη, το μόνο που ζητά, είναι να τον δει νεκρό. Αποφάσισε να τον σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια, συνεχίζοντας την βεντέτα. Θα τα καταφέρει; Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της και ποιες οι αντιδράσεις;