Survivor: οι τελευταίες υποψηφιότητες για αποχώρηση

12 Απριλίου 2022 08:30

Survivor: οι τελευταίες υποψηφιότητες για αποχώρηση

Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor είχε μια δόση στρατηγικής και ξεκαθαρίσματος ανάμεσα στους παίκτες, αφού αποφάσισαν πια πόσοι και ποιοι από αυτούς θέλουν να συνεχίσουν.

Survivor: οι τελευταίες υποψηφιότητες για αποχώρηση.

Ο δεύτερος αγώνας τελείωσε κι αυτήν τη φορά η Κόκκινη Ομάδα έχασε. Οι παίκτες της αφού ξεπέρασαν το πλήγμα της ήττας, ψήφισαν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο. Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά οι καβγάδες. Ο Κωνσταντίνος ανέβασε τους τόνους και πάλι και τα γαλλικά ήταν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το ίδιο σκηνικό σε επανάληψη συνέβη και στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση, καθώς έκανε πολλές φορές τον διαιτητή.

Έφτασαν μια ανάσα πριν από το πάρτι της ένωσης των ομάδων, αλλά ένας από αυτούς δεν θα την δει

Στη ψηφοφορία οι Κόκκινοι είχαν ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα τους. Και τελικά ψηφίστηκε ο Νίκος Αντωνόπουλος. Στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα του Survivor, έδωσε στον τάκο την Στέλλα Ανδρεάδου. Και με τη σειρά του ο Στάθης Σχίζας ψήφισε για αποχώρηση τον Νίκο Γιάννη.

Οπότε η τετράδα των υποψηφίων είναι:Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Αντωνόπουλος, Στέλλα Ανδρεάδου και Νίκος Γιάννης. Ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor;