Δήμος Αναστασιάδης: Αποκαλύπτει πότε θα παντρευτεί την Τζένη Θεωνά

12 Απριλίου 2022 16:06

Δήμος Αναστασιάδης: Αποκαλύπτει πότε θα παντρευτεί την Τζένη Θεωνά

Ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, στο Κοσμοράδιο 95,1 και αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί την Τζένη Θεωνά, πότε θα γίνει η βάφτιση του παιδιού τους αλλά και αν θα πήγαινε στην Eurovision.

Δήμος Αναστασιάδης: Αποκαλύπτει πότε θα παντρευτεί την Τζένη Θεωνά

«Θα το πάρω κάποια στιγμή το κορίτσι, θα βαφτίσουμε και το παιδί. Η Τζένη Θεωνά είναι πανέμορφη γυναίκα απίστευτος άνθρωπος για ένα πράγμα είμαι τυχερός στην ζωή μου που την έχω την θαυμάζω έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης θα έρθει και ο γάμος και η βάφτιση μαζί θέλουμε να τα ετοιμάσουμε όλα και να το χαρούμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι».

«Η Eurovision είναι μόνο εξωστρέφεια, ενώ εγώ μόλις ανακάλυψα την εξωστρέφεια. Έχω πολύ δρόμο εκεί για να προσεγγίσω το ναι με τρομάζει σαν σκέψη αλλά δεν είμαι αρνητικός».

«Μου αρέσει πάρα πολύ η συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision η Ανδρομάχη είναι πολύ καλή φωνή μου αρέσει πάρα πολύ και το πάντρεμα ελληνικός και ξένος στίχος. Η ελληνική συμμετοχή μου αρέσει και αυτή πολύ».

Δήμος Αναστασιάδης: «Στεναχωρήθηκα όταν γράφτηκε ότι μπλέχτηκα με ναρκωτικά»

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στον Κώστα Τσουρό στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψε πως υπήρχε περίοδος που έγραψαν γι’ αυτόν πως έμπλεξε με ναρκωτικά. Αυτό τον είχε πειράξει πάρα πολύ.
Δήμος Αναστασιάδης: «Στεναχωρήθηκα όταν γράφτηκε ότι μπλέχτηκα με ναρκωτικά».

«Στεναχωρήθηκα όταν γράφτηκε ότι μπλέχτηκα με ναρκωτικά. Ήταν μια περίοδος που είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Εμένα το σκαρί μου είναι αδύνατο. Τρώω ακατάπαυστα, έχω… ταινία. Τρώω απίστευτα πολύ, μέχρι να σκάσω. Με το που έκοψα το junk food, ξαφνικά αδυνάτισα κι έγινα αυτό το λελέκι που ήμουν μικρός»

«Οπότε, ξαφνικά αδυνάτισα πάρα πολύ και νόμιζα όλοι ότι παίρνω ναρκωτικά. Ναι, ναι, είχε γραφτεί αυτό. Αλλά φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έτσι είναι το σκαρί μου κι αν μπω σε διατροφή γίνομαι σκήνωμα».