Η γη της ελιάς spoiler: ο Στέφανος εγκαταλείπει την Αρετή!

13 Απριλίου 2022 09:10

Γη της Ελιάς: Σούπερ ανατροπή! Επιστρέφει ο Λίαμ Άιρλαντ

Η Αρετή στη Γη της Ελιάς άνοιξε πόλεμο με τον Στάθη, έπειτα από την αποκάλυψη της σχέσης του με την Εύα. Όμως, πόλεμο ανοίγει και με την κόρη της Βασίλική, η οποία πήρε το μέρος του πατέρα της.

Η γη της ελιάς spoiler: ο Στέφανος εγκαταλείπει την Αρετή!

Ο εμφύλιος στην οικογένεια των Καπερνάρων καλά κρατεί. Παράλληλα η Αρετή χάνει το μεγαλύτερό σύμμαχό της. Ο Στέφανος θα φτάσει σύντομα στα όριά του με τη μητέρα του.

Η Αρετή και ο γιος της έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και δεν κρύβουν ότι ο μεγάλος αντίπαλός τους είναι ο Στάθης. Επιπλέον εκείνος, παλεύει μαζί με την κόρη του να σταθούν ξανά στα πόδια τους, να κρατήσουν την περιουσία στα χέρια τους.

Η Αρετή έχει αποφασίσει να πάρει την εκδίκησή της. Αυτός είναι και ο λόγος που επισκέπτεται έναν πολύ καλό δικηγόρο. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, συγκεντρώνει στα χέρια της όλα τα χωράφια και τα περιουσιακά στοιχεία των Καπερνάρων. Ύστερα αφήνει τον Στάθη και τη Βασιλική απένταρους!

Όλα αυτά, θα κάνουν την Αρετή να κολλήσει πάνω στον γιο της. Πέρα από αυτό νιώθει πως μόνο αυτόν έχει στη ζωή της και κάνει τα πάντα για να μη τον χάσει. Η καθημερινότητα του Στέφανου αλλάζει και τον πιέζει.

Η Αρετή του κάνει διαρκώς έλεγχο, με αποτέλεσμα ο Στέφανος να ξεσπά. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Στέφανος φτάνει στα όριά του με τη συμπεριφορά της Αρετής. Η απομάκρυνση από την μητέρα του είναι μονόδρομος.

Της εκφράζει τα παράπονά του, της φωνάζει πως δεν αντέχει άλλο αυτή την απαίσια καταπίεση και πως έφτασε η ώρα να φύγει από το σπίτι. Η Αρετή εκτός εαυτού, ξεκινάει τις απειλές. Ο φόβος  πως θα μείνει μόνη της την τρομάζει. Μητέρα και γιος είναι πλέον δύο… εχθροί στο μυαλό της Αρετής και σύντομα η κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου.

Ποια στάση θα κρατήσει ο Στάθης απέναντι στον γιο του; Αντέχει ο Στέφανος να μείνει στον πατέρα του; Θα αναθεωρήσει η Αρετή;