Νεφέλη Ορφανού: Απίστευτη δήλωση υποστήριξης σε Φιλιππίδη και Χαϊκάλη

14 Απριλίου 2022 10:45

Η Νεφέλη Ορφανού μίλησε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα έχουν ακουστεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Νεφέλη Ορφανού: Απίστευτη δήλωση υποστήριξης σε Φιλιππίδη και Χαϊκάλη.

Η Νεφέλη Ορφανού μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και ναφέρθηκε στις δικαστικές περιπέτειες του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και στα όσα έχουν ακουστεί για τον Παύλο Χαϊκάλη η δήλωση υποστήριξη της προκαλεί.

Όπως αναφέρει η ίδια σε συνέντευξη της έχει συνεργαστεί και με τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές του Εθνικού Θεάτρου και της τηλεόρασης και δεν έχει δεχτεί ποτέ το παραμικρό οσον αφορά κακοποιητικη συμπεριφορά

«Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι, έχω περάσει χρυσά μαζί τους, μου έχουν φερθεί καταπληκτικά, φέρτε εικόνα να τη φιλήσω.

Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης, θα πω ό,τι είπα και σε εσάς. Μία φορά έκλαιγα και ήρθε ο Πέτρος και μου είπε ποιος μου έκανε κακό να τον βρω”

Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφερθεί στις πλαστικές επεμβάσεις που κάνουν αρκετές κυρίες του θεάματος για να διατηρήσουν τη νεότητα τους ενώ αποκάλυψε τους λόγους που δεν θέλησε να κάνει παιδί αποκαλύπτοντας ότι είναι από τους ανθρώπους που λατρεύει τη μοναξιά μου

“Γιατί να μην το κάνει; Αν είναι καλός οκ, αν δεν είναι καλός δεν θα συνεχίσει. Και άλλοι που έχουν σπουδάσει θέατρο, παίζουν και δεν είναι καλοί. Πολύ απλό”, είπε χαρακτηριστικά.

Εγώ είμαι κάθετη στις πλαστικές. Μου αρέσει η ρυτίδα! Είμαι ψυχανώμαλη! Δεν μου αρέσει το τεζαρισμένο πρόσωπο τι να πω.

Παιδιά δεν ήθελα να κάνω, ήταν επιλογή μου. Δεν ήθελα γιατί δεν θα ανταποκρινόμουν Δεν μπορείς να έχεις ένα παιδί και να τρέχεις να κάνεις θέατρο! Το παιδί θέλει να είσαι εκεί, μητέρα!”.