O γιος της Αλέκα Καμηλά στα βήματα του πατέρα του

14 Απριλίου 2022 21:30

Περήφανη μαμά η Αλέκα Καμηλά. Το άλλοτε τοπ μόντελ τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική με την οικογένειά της και προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τις κάμερες.

Αυτή την φορά όμως ανέβασε μια σειρά από video στα social media για να μας δείξει τον γιο της Αντρέι.

Τόσο εκείνη και ο σύζυγός της Πέτζα Στογιάκοβιτς που ήταν στο πικ της καριέρας του στο μπάσκετ, πήραν την απόφαση να μετακομίσουν εκεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και όπως όλα δείχνουν έχουν μια χαρούμενη ζωή.

Το πρώην μοντέλο φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media για την καθημερινότητά της. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει μια σειρά από Instagram stories με τον γιο της Αντρέι να παίζει μπάσκετ. Ο Αντρέι τον Αύγουστο θα γίνει 18 χρονών και πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει μεγαλώσει πολύ.

Mάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τα παιδιά της σε φωτογραφίες και βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Με τον σύζυγό της η Αλέκα Καμηλά έχει 3 παιδιά, Μίλα, Μαξ και Αντρέι και είναι μαζί 19 χρόνια.

Ποιος είναι ο Αντρέι και γιατί έχει ξεχωρήσει

Ο Αντρέι, φαίνεται πως ακολουθεί κατά πόδας τα χνάρια του πατέρα του, όντας ένα από τα μεγαλύτερα prospects στα χάι σκουλ των ΗΠΑ!

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς είναι ένας από τους μόλις τρεις παίκτες που στην καριέρα τους κατέκτησαν πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, χρυσό σε Μουντομπάσκετ και χρυσό σε Ευρωμπάσκετ, μαζί μόνο με τους Πάου Γκασόλ και Τόνι Κούκοτς. Παράλληλα, συμμετείχε σε τρία All-Star Game, κατέκτησε δυο φορές τον διαγωνισμό τριπόντων και έμεινε στην ιστορία ως ένας εκ των κορυφαίων σουτέρ στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Αντρέι, φτάνοντας στο 1.97, έχει αρχίσει να ξεχωρίζει στο Jesuit High School, με το άνοιγμα χεριών του μάλιστα να φτάνει το εντυπωσιακό 2,06μ/! Ο Στογιάκοβιτς Τζούνιορ, συμμετείχε σε διάφορα camp, παρουσία δεκάδων εκπροσώπων κολεγίων, που κοιτάζουν τα ταλέντα στα High School  και τράβηξε τα βλέμματα, με το στυλ του μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, να θυμίζει αρκετά εκείνο του πατέρα του!