Τζόυς Ευείδη: Στο πλευρό της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην κόντρα της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

15 Απριλίου 2022 10:00

Η Τζόυς Ευείδη στάθηκε στο πλευρό της Δάφνης Λαμπρόγιαννη μιλώντας στους δημοσιογράφους ύστερα από την αποχώρησή της από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Τζόυς Ευείδη: Στο πλευρό της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην κόντρα της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η Τζόυς Ευείδη δεν μάσησε τα λόγια της και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος

«Δε θέλω ούτε να τις σκέφτομαι αυτές τις ιστορίες. Η ιδέα του να βλέπω έναν ηθοποιό με χειροπέδες με ξεπερνάει, μου έρχεται να κλαίω. Εμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου στη σχολή. Με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.

Δε ξέρω τι έγινε. Είχα ακούσει ότι ήταν και καταπληκτική παράσταση. Πολύ κρίμα είναι. Εγώ έχω συνεργαστεί με τον Σπύρο και έχω περάσει καταπληκτικά. Οι ηθοποιοί στα ξεσπάσματά μας, δεν είμαστε πολύ μαζεμένοι. Είμαστε εξωστρεφείς άνθρωποι. Τώρα και η Δάφνη κάτι θα είδε που δε της άρεσε καθόλου για να το κάνει αυτό. Πολύ στεναχωριέμαι με αυτά όμως. Εγώ δυστυχώς είμαι της γενιάς που καθόταν και τα κατάπινε και έλεγε και ευχαριστώ που έχω δουλίτσα»

Δείτε ένα μέρος από την ανακοίνωση της ηθοποιού

Η ανακοίνωση της ηθοποιού:

«Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους του θεάτρου ΚΑΠΑ και του σκηνοθέτη κύριου Παπαδόπουλου αναφορικά με το τέλος των παραστάσεων “Sexy Laundry”όπου συμμετείχα, θα ήθελα να διευκρινήσω τα ακόλουθα:

H συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου το οποίο συνέβη μετά το τέλος της παράστασης της Παρασκευής 1Η Απριλίου.Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Αποχώρησε από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου «Δέχτηκα ένα ξέσπασμα οργής»

Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις δικές μου ευθύνες. Μετά, προσπάθησα να το αξιολογήσω ως μια πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε όσο ασυμβίβαστοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας.

Άλλωστε ως ενήλικες με καλή διάθεση αυτό δε θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μια επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out που πρωταγωνιστούν μόνο δυο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική χημεία.

Τη δική μου γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς τη να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω. Δυστυχώς πολλές φορές η ενσυναίσθηση και η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία

Συναισθανόμενη μια ευθύνη απέναντι στους νεότερους ανθρώπους και τους πολίτες του κόσμου που έρχεται, στις γυναίκες κυρίως αλλά και στους άνδρες και παρακολουθώντας τη συζήτηση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» την Κυριακή 3 Απριλίου η οποία ακολούθησε της μεταξύ μας ρήξης συνειδητοποίησα το εξής..”