Survivor: ο Κατσαούνης είναι ο πρώτος υποψήφιος μετά την ένωση

18 Απριλίου 2022 08:29

Survivor: ο Κατσαούνης είναι ο πρώτος υποψήφιος μετά την ένωση

Το χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor έκλεισε με την ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έδωσε είπε στην κόκκινη ομάδα ότι πρέπει να περάσει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, αφού έχασαν τον αγώνα ασυλίας.

Survivor: ο Κατσαούνης είναι ο πρώτος υποψήφιος μετά την ένωση.

Ακολούθησε η συνηθισμένη διαδικασία για να βρεθεί ο πρώτος παίκτης που το κοινό θα είναι σε θέση στηρίξει για να παραμείνει. Διαφορετικά θα αποχωρήσει από το Survivor και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από αυτή την ψηφοφορία περνά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η οποία κατάφερε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Έτσι εξασφάλισε την παραμονή για μια ακόμη εβδομάδα στο Survivor.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε. Και η κάλπη έδειξε πως πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι ο… Γιώργος Κατσαούνης». Τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες διχάστηκαν ανάμεσα στη Τζο και τον Κατσαούνη. Την πλειοψηφία συγκέντρωσε όμως ο Γιώργος που είναι και ο πρώτος προτεινόμενος για αυτή την εβδομάδα.

Όσα δήλωσε μετά το αποτέλεσμα

«Το περίμενα δεν το περίμενα, για να με ψηφίσει η ομάδα μου το θεωρεί σωστό. Οπότε κάτι βλέπει η ομάδα που εγώ δεν βλέπω πάνω μου. Δεν ξέρω γιατί με ψήφισε η ομάδα μου. Μπορεί να έχω δώσει αφορμές και να μην το έχω καταλάβει. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αδύναμος».
Όταν  η Ασημίνα προσπάθησε να δικαιολογήσει την ψήφο της, τότε ο Κατσαούνης τη στρίμωξε και της είπε ότι αυτά που λέει δεν ισχύουν. «Αν είναι δίκαιο θα το κρίνει ο λαός, οι Θεσσαλοί, ο πρωτογενής τομέας όλης της Ελλάδος, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και τα υπέροχα, γλυκά μου Επτάνησα». Είπε κλείνοντας.