Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Μετά την επιτυχία μου έζησα έξι μήνες μόνος στο Καϊμακτσαλάν»

19 Απριλίου 2022 19:15

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Μετά την επιτυχία μου έζησα έξι μήνες μόνος στο Καϊμακτσαλάν»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος κάθισε στον καναπέ της Μπέτυς Μαγγίρα και μίλησε για τη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πως η τηλεοπτική επιτυχία του στις αρχές των 90’s τον κούρασε.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Μετά την επιτυχία μου έζησα έξι μήνες μόνος στο Καϊμακτσαλάν».

Καθώς τότε δεν ήταν επαγγελματίας και έμπειρος ηθοποιός ακόμη. Και η μεγάλη δημοσιότητα ήταν μια κατάσταση καινούρια για αυτόν. Προτίμησε να ζήσει για λίγο μακριά από τα φώτα της και να πάρει τις αποστάσεις του. Κατά τη γνώμη του αυτή ήταν μια ώριμη αντίδραση που τον βοήθησε για την μετέπειτα πορεία του και στον Ελληνικό κινηματογράφο.

Οι πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση ήταν στους Ψίθυρους Καρδιάς του Μανούσου Μανουσάκη και στο Σημάδι του Έρωτα του Λευτέρη Καπώνη. Και οι δύο σειρές είχαν στο καστ τους μερικά από τα πρώτα ονόματα πρωταγωνιστών. Αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς που πλέον είναι πολύ διάσημοι και στο θέατρο.

Η επιτυχία ήρθε με το καλημέρα

«Το 1993 με τους Ψίθυρους Καρδιάς και το Σημάδι του Έρωτα είχα πάει στο Καϊμακτσαλάν και στον Άγιο Αθανάσιο κι είχα κάτσει έξι μήνες μόνος μου. Με κούρασε. Δεν το ήξερα καλά αυτό το έργο της διασημότητας. Το χειρίστηκα με πολλή ταπεινότητα και σωφροσύνη λόγω του πρότερου έντιμου ή άτιμου βίου που είχα. Είχα τη γνώση να πατάω στη γη και να μην παίρνει το κεφάλι μου αέρα από εγκώμια, τα οποία είναι ευκαιριακά και δεν στέκουν πουθενά» ανέφερε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Ο κόσμος ξεχνά γρήγορα και νομίζω ότι το χειρίστηκα μια χαρά. Πολλές φορές έχω φύγει, όπως και τα τελευταία χρόνια πάω στα Χανιά. Όπως τώρα που πάω στην Κύθνο. Μου έχει συμβεί πολλές φορές να με βγάλει κάποιος εκτός εαυτού, είναι καθημερινότητα. Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, νομίζω τα αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Έχω ηρεμήσει πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να με νευριάσει κάποιος». Συμπλήρωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην πρωϊνή εκπομπή του Open.