Η Billie Eilish τώρα και σε ρόλο ηθοποιού

19 Απριλίου 2022 16:13

Η Billie Eilish τώρα και σε ρόλο ηθοποιού

Η Billie Eilish τώρα και σε ρόλο ηθοποιού. Την ευχάριστη είδηση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια στους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Η Billie Eilish τώρα και σε ρόλο ηθοποιού

Πιο συγκεκριμένα, η Billie Eilish ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στην ταινία μικρού μήκους, «The Simpsons».

Ποια είναι η ιστορία;

Η Lisa Simpson ψάχνει ένα ήσυχο μέρος για να παίξει το σαξόφωνό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Lisa πέφτει… πάνω στην Billie και τον αδελφό της (ο οποίος είναι και στην πραγματικότητα αδερφός και συνεργάτης της), Finneas, σε ένα μουσικό στούντιο.

Η ταινία μικρού μήκους, «When Billie met Lisa», είναι η τελευταία από τις 4 που δημιουργήθηκαν και μεταδίδονται αποκλειστικά στο Disney +.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Disney+ (@disneyplus)

Η Μπίλι Άιλις κι ο Ποστ Μαλόουν έγραψαν ιστορία στα μουσικά βραβεία Billboard 2020

Το πρώτο άλμπουμ της Μπίλι Άιλις κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου άλμπουμ Billboard 200 για το 2020, εννέα μήνες μετά την κατάκτηση του Grammy.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Ποστ Μαλόουν, κερδίζοντας συνολικά εννέα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού του καλλιτέχνη της χρονιάς.

Επόμενος στην σειρά, με πέντε βραβεία είναι ο Χαλίντ κι ακολουθούν οι Λιλ Νας Χ και Μπίλι Ρέι Σάιρους με τέσσερα βραβεία για την συνεργασία τους στο άλμπουμ «Old Town Road». Ακολουθεί ο Κάνιε Γουέστ που κέρδισε τέσσερα βραβεία στην κατηγορία Gospel.

Το φετινό σόου είχε αρχικά οριστεί για τις 29 Απριλίου, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, με παρουσιάστρια, για τρίτη συνεχή χρονιά, την Κέλι Κλάρκσον.