Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Γιάννη Πλούταρχου για το γιο του;

13 Νοεμβρίου 2019 18:19

Πλούταρχος

Πριν λίγο καιρό πατέρας και γιός βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζονταν μαζί επιβεβαιώνοντας έτσι τις αρχικές υποψίες πως ο Γιώργος θα μας απασχολήσει έντονα στο μέλλον με τη φωνή του.
Ο Γιάννης Πλούταρχος πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και μίλησε στην εφημερίδα Reallife για τη συνεργασία με τον γιο του αλλά και για τη συμβουλή που του έχει δώσει.
«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα γιατί ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο γρήγορα μεγάλωσε ο Γιώργος. Τελείωσε το στρατιωτικό του και κάνει και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στις 11 Αυγούστου. Είχαμε μια αγωνία. Ήταν μουσικός στο Ναυτικό και ήταν τυχερός γιατί είμαστε πολύτεκνη οικογένεια και υπηρέτησε μόνο έξι μήνες. Δεν καταλάβαμε για πότε πέρασε ο καιρός. Χαίρομαι όμως που τελείωσε αυτή η υποχρέωση και από εδώ και πέρα μπορεί να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στα ενδιαφέροντά του» λέει ο γνωστός τραγουδιστής και προσθέτει, «Έχω μάθει να είμαι φίλος με τα παιδιά μου. Τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου είμαστε μαζί τους σε όποια απόφαση κι αν πάρουν. Αρκεί αυτή η απόφαση να είναι υπεύθυνη… Από τότε που ο Γιώργος ήταν τεσσάρων ετών του μεταφέρω όσα έχω μάθει. Ο γιος μου είναι σαν ένα δεντράκι που το ποτίζεις για να βγάλει σιγά σιγά τις δικές του ρίζες και τους δικούς του καρπούς. Έχει ασχοληθεί με τα ντραμς, έχει κάνει μαθήματα φωνητικής, παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας, έχει κάνει ένα εξάμηνο στη σχολή μουσικής τεχνολογίας για να μπορεί να έχει μια σφαιρική άποψη για το επάγγελμα. Παράλληλα τώρα έχει ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής και βέβαια δεν σταματά να γράφει μουσική. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει ως single από την Panik».
Όσο για το αν θα επέτρεπε στο γιο του να συμμετάσχει σε ένα μουσικό talent show απαντά: «Τα παιδιά που δεν έχουν άλλο τρόπο να προβληθούν μπορεί να βοηθηθούν μέσα από ένα ριάλιτι σόου. Ο Γιώργος είναι από τεσσάρων χρόνων μέσα στα στούντιο και στις δισκογραφικές εταιρείες. Ερχόταν και έρχεται συχνά κοντά μου. Γνωρίζει αρκετά καλά τον χώρο και ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει. Το αν θα πετύχει είναι άλλο θέμα».
Στη συνέχεια μάλιστα ο Γιάννης Πλούταρχος αποκαλύπτει και τι είναι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο σε σχέση με την πορεία του Γιώργου στη μουσική, «Φοβάμαι να μην απογοητευτεί αν δεν έρθει όπως θα ήθελε και αν έρθει η επιτυχία να μη χαθεί μέσα σε αυτή.. Η συμβουλή που του δίνω είναι να μη σταματά να μελετά και να ψάχνει μέσα από την τέχνη τον εαυτό του και όσο μπορεί να εξελιχθεί».