Κριστιάνο Ρονάλτνο: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

20 Απριλίου 2022 19:01

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το ποσό - μαμούθ που παίρνει ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου για μια ανάρτηση στο Instagram

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και όχι μόνο έχει μείνει συγκλονησμενο από την είδηση πως το ένα από τα δίδυμα παιδάκια που περίμενε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια της γέννας.

Και ενώ ήλπιζαν πως ο άσσος της στρογγυλής θεάς να πάρει χρόνο για να πενθήσει τον χαμό του παιδιού του, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μόλις δύο 24ωρα μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του, ο άσσος του ποδοσφαίρου επέστρεψε στις προπονήσεις των «κόκκινων διαβόλων», προσπαθώντας έτσι μέσω της απασχόλησης με το ποδόσφαιρο να διαχειριστεί το πένθος του.

Η συμπαράσταση των αντιπάλων και η κίνηση που σχολιάστηκε

Μπορεί για τους γνώστες του ποδοσφαιρου να  αποτελούν από τα πιο «εχθρικά» μεταξύ τους ζευγάρια στο αγγλικό ποδόσφαιρο, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ενώθηκαν» στο 7ο λεπτό του ντέρμπι της Premier League για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον Κριστιάνο Ρονάλντο που θρηνεί τον χαμό του παιδιού του στη γέννα. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ σηκώθηκαν όρθιοι στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης και μαζί με εκείνους της Γιουνάιτεντ, χειροκρότησαν και τραγούδησαν το «You’ll never walk alone» ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Πορτογάλο σούπερ σταρ και το πένθος του.