Υπόθεση Πάτρας: Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τον θάνατο της Ίριδας! Το μυστικό που αποκάλυψε γιατρός της Πάτρας

21 Απριλίου 2022 10:30

Η υπόθεση της Πάτρας βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος του κοινού αλλά και των μέσων ενημέρωσης και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Υπόθεση Πάτρας: Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τον θάνατο της Ίριδας! Το μυστικό που αποκάλυψε γιατρός της Πάτρας.

Η υπόθεση της Πάτρας κρύβει πολλά κρυμμένα μυστικά τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από την Αστυνομική και εισαγγελική έρευνα.

Ο απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης κατερινόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το τεστ πατρότητας που διατίθεται να κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης για τα δύο πρώτα παιδιά του την Ίριδα και την Μαλένα

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως.

Ηταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι’ αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

Από την άλλη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega η γιατρός της Πάτρας κατέθεσε στον ανακριτή ότι η Ρούλα πισπιριγκου του είχε εξομολογηθεί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της τζωρτζίνας ότι ήταν το μικρό κορίτσι που βρήκε νεκρό στην κούνια τη μικρή Ίριδα και όχι η αδερφή της ή η ίδια όπως υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους.

Ακόμα και στις δημόσιες τοποθετήσεις του η Ρούλα Πισπιρίγκου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστηρίζουν Ότι αυτές βρήκαν το μωρό νεκρό μέσα στην κούνια εννοώ στις αναρτήσεις του στο facebook ανέφεραν ότι έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ενώ κάλεσαν ασθενοφόρο στις 11:30 το πρωί.